طرز تهیه سیب زمینی پنیری، روشی جذاب و خوشمزه


در رفتن امروزه فست فود در دنیا جایگاه ویژه ای دارد به همین دلیل ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به غذاهای مدرن یا به اصطلاح فست فود تغییر یافته است. یکی از ویژگی های مهم فست فودها این است که صرف نظر از طعم لذیذشان، زمان کمتری برای تهیه آن ها صرف می شود. سیب زمینی پنیری یکی از خوشمزه ترین انواع فست فود و یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین پیش غذاها در رستوران های دنیاست.

به گزارش فرارو، این غذا به دلیل داشتن سیب زمینی و پنیر پیتزا پرکالری است. بنابراین به عنوان یک وعده غذایی مهم به خصوص برای ناهار بسیار مناسب است. در این نوع پخت به دلیل اینکه سیب زمینی آب پز است و سرخ نمی شود، بیشتر برای بچه هایی که فست فود دوست دارند مناسب است. در ادامه این مطلب مصرف کنندگان گرامی با نکات و دستورهای مهم تهیه این نوع سیب زمینی طرز تهیه سیب زمینی پنیری تقدیم شما عزیزان می شود.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی پنیری

سیب زمینی ریز خرد شده: نیم کیلو
سیر: 2 حبه
جعفری تازه: 100 گرم
پیاز: 3 عدد
پنیر پیتزا: 300 گرم
کره: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم

نکات مواد خام

نکاتی در مورد پنیر پیتزا

پنیر پیتزا نوعی پنیر موزارلای کم رطوبت است که گاهی با پنیرهای دیگر سرو می شود. پنیر پیتزا حاوی کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های A و B است. خوردن پنیر پیتزا با سبزیجات خام و پخته به جذب کمتر چربی و مواد ناسالم بدن کمک می کند. یکی از ویژگی های پنیر پیتزای خوب این است که آدامس جویدن باعث جویدن آدامس در دهان نشود. همچنین یک پنیر پیتزای خوب بعد از پخته شدن هیچ روغنی را پس نمی دهد.

نکاتی در مورد روغن زیتون

روغن زیتون

روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا در رژیم غذایی بسیاری از افراد جایگاه ویژه ای دارد. اما از آنجایی که قیمت روغن زیتون خالص بالاست معمولاً هنگام عرضه به بازار با روغن معمولی مخلوط می شود. در نتیجه کیفیت آن کاهش یافته است. بنابراین افرادی که می خواهند روغن زیتون بخرند اغلب می پرسند که چگونه روغن زیتون واقعی را تشخیص دهند. البته تعیین درجه خلوص روغن زیتون کار آسانی نیست. با این حال، کارشناسان سه راه زیر را برای تشخیص روغن زیتون پیشنهاد کرده اند.

1- برای انتخاب روغن خوب بهتر است ابتدا آن را بو کنید. بوی روغن زیتون خوب بسته به نوع زیتون یا زمان برداشت باید مانند میوه زیتون، سیب یا علف تازه باشد. بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد، بدانید که روغن آن بد یا پوسیده است.

2- راه دیگر برای پی بردن به روغن زیتون واقعی چشیدن آن است. اگر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود بریزید و آن را در دهان بمالید و نفس بکشید، پس از چند لحظه تلخی شدیدی در گلو احساس خواهید کرد. طوری که گلویت بسوزد. در برخی موارد، به دلیل تند بودن روغن، افراد سرفه می‌کنند. تنها پس از 1 دقیقه طعم تلخ از بین می رود و خوشمزه می شود. به علاوه خوردن این روغن باعث نمی شود که فرد در دهان خود چاق شود. خوردن روغن زیتون واقعی باعث می شود در ابتدای زبان احساس شیرینی و در پایان آن احساس تلخی و تحریک پذیری کنید.

3- راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون تعیین کننده خوبی برای کیفیت روغن نیست. چون به راحتی می توان فریب داد.

طرز تهیه سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیر

۱- برای شروع، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و در آب و کمی نمک بجوشانید تا بپزند. مراقب باشید سیب زمینی ها را له نکنید.

۲- کره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس روغن زیتون را اضافه کنید. حالا سیر خرد شده را در تابه ای بریزید و 30 ثانیه تفت دهید سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و کمی نمک به سیر اضافه کنید.

3- در این مرحله سیب زمینی های پخته شده را در تابه بریزید و در روغن زیتون و ادویه سرخ کنید.

4- بعد از شستن جعفری و پیاز آن را برش داده و روی سیب زمینی قرار دهید و در آخر روی سیب زمینی ها پنیر پیتزا بپاشید و در تابه را ببندید و حرارت فر را کم کنید تا پنیر کاملا آب شود. سپس سیب زمینی های پنیری خوشمزه شما آماده است که می توانید با سس کچاپ یا هر سس دلخواهتان سرو کنید. نوش جان.

یادداشت مهم
برای تهیه این غذا باید از سیب زمینی های ریز و قابل حمل استفاده کنید.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم