هر آنچه باید در مورد پخت استیک بدانیم.



استیک غذای گران قیمتی است و ترفندهای خاص خود را دارد. اما گاهی دلمان برای غذای گران قیمت می سوزد و باید خودمان جبران کنیم.

عناصر:

گوشت چرخ کرده یا گاو: 400 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سس خردل: 2 قاشق غذاخوری

سس باربیکیو: 2 قاشق غذاخوری

سس سویا: 2 قاشق غذاخوری

فلفل و نمک: به اندازه کافی.

روغن مخصوص سرخ کردنی: 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم سس قارچ:

قارچ خرد شده: 2 فنجان

پیاز: 1 عدد خرد شده

شیر: 1 لیوان

آرد: 1 قاشق غذاخوری

لیکور گوشت گاو: الف

فلفل: به میزان دلخواه

تهیه و تجویز:

1. ابتدا یک تکه چرخ را به اندازه کف دست به ضخامت نوک انگشتان خود برش دهید.

. بهتر است برش ها از یک طرف پهن و از طرف دیگر باریک باشند.

3. سپس تکه های گوشت خرد شده را روی تخته گوشت قرار دهید و کیسه فریزر را روی آنها قرار دهید. سپس با گوشت کوب یا چرخ گوشت خوب آن ها را بزنید تا صاف و یک سانت ضخیم شوند.

4. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، سپس برش های استیک آماده شده را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مخلوط قرار دهید تا طعم گوشت خوب شود.

5. ظرف چدنی را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید.

6. سپس گوشت های خوش طعم را یکی یکی در تابه بریزید و دو طرف آن را روی حرارت ملایم تفت دهید.

7. در حین پخت حتما پشته را چندین بار تا کنید. چرخش بیشتر پشته را سریعتر می پزد. اگر می خواهید پشته را آبدار کنید، باید آن را کمتر سرخ کنید. استیک با سس قارچ و سبزیجاتی مانند هویج، کلم بروکلی و سیب زمینی پخته خوشمزه است.

طرز تهیه سس قارچ:

1. برای تهیه سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس شیر را با آرد و فلفل و آب گوشت گاو مخلوط کرده و به پیاز و قارچ سرخ شده اضافه کنید و بگذارید سس با حرارت زیاد بجوشد و کمی غلیظ شود.

3. در صورت تمایل می توانید مقداری کره یا خامه به سس تغلیظ شده اضافه کنید و سپس این سس خوشمزه را با استیک خود سرو کنید و از غذای استیک خوشمزه خود لذت ببرید.

منبع: ایرنا


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم