fastescobanner

هر آنچه باید در مورد پخت استیک بدانیم.


استیک غذای گران قیمتی است و ترفندهای خاص خود را دارد. اما گاهی دلمان برای غذای گران قیمت می سوزد و باید خودمان جبران کنیم.

پست برگزیده: انتخابات فدراسیون تکواندو باطل شد؟

عناصر:

گوشت چرخ کرده یا گاو: 400 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سس خردل: 2 قاشق غذاخوری

سس باربیکیو: 2 قاشق غذاخوری

سس سویا: 2 قاشق غذاخوری

فلفل و نمک: به اندازه کافی.

روغن مخصوص سرخ کردنی: 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم سس قارچ:

قارچ خرد شده: 2 فنجان

پیاز: 1 عدد خرد شده

شیر: 1 لیوان

آرد: 1 قاشق غذاخوری

لیکور گوشت گاو: الف

فلفل: به میزان دلخواه

تهیه و تجویز:

1. ابتدا یک تکه چرخ را به اندازه کف دست به ضخامت نوک انگشتان خود برش دهید.

. بهتر است برش ها از یک طرف پهن و از طرف دیگر باریک باشند.

3. سپس تکه های گوشت خرد شده را روی تخته گوشت قرار دهید و کیسه فریزر را روی آنها قرار دهید. سپس با گوشت کوب یا چرخ گوشت خوب آن ها را بزنید تا صاف و یک سانت ضخیم شوند.

4. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، سپس برش های استیک آماده شده را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مخلوط قرار دهید تا طعم گوشت خوب شود.

5. ظرف چدنی را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید.

هر آنچه باید در مورد پخت استیک بدانیم.

6. سپس گوشت های خوش طعم را یکی یکی در تابه بریزید و دو طرف آن را روی حرارت ملایم تفت دهید.

7. در حین پخت حتما پشته را چندین بار تا کنید. چرخش بیشتر پشته را سریعتر می پزد. اگر می خواهید پشته را آبدار کنید، باید آن را کمتر سرخ کنید. استیک با سس قارچ و سبزیجاتی مانند هویج، کلم بروکلی و سیب زمینی پخته خوشمزه است.

طرز تهیه سس قارچ:

1. برای تهیه سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس شیر را با آرد و فلفل و آب گوشت گاو مخلوط کرده و به پیاز و قارچ سرخ شده اضافه کنید و بگذارید سس با حرارت زیاد بجوشد و کمی غلیظ شود.

3. در صورت تمایل می توانید مقداری کره یا خامه به سس تغلیظ شده اضافه کنید و سپس این سس خوشمزه را با استیک خود سرو کنید و از غذای استیک خوشمزه خود لذت ببرید.

منبع: ایرنا

رضی حقیقی
چرا fastesco.ir اینقدر دیر به دیر محتوا می‌ذاره؟
ناظر fastesco.ir
معذرت از تأخیر، همراه گرامی! داریم روی مطالب بدیع کار می‌کنیم.
آرمین نادری
Admin، آرمین نادری یه اشتباه علمی دید، لطفاً چک کنید!
ناظر fastesco.ir
ممنون که گفتی، آرمین نادری رفیق گرامی! حتماً بررسی می‌کنیم.
قاسم خسروی
fastesco.ir همیشه محتوای هیجان‌انگیز داره، قاسم خسروی می‌گه کاش تصویر بیشتر داشت!
ناظر fastesco.ir
ممنون از پیشنهادت، قاسم خسروی رفیق! به تیم طراحی می‌گیم تصاویر اضافه کنن.
نوید سلطان
نوید سلطان می‌گه مثالای واقعی انگار از دل زندگی بودن، دمتون گرم! 🍏
ناظر fastesco.ir
مرسی از تعریف قشنگت، نوید سلطان هم‌راه! همیشه سعی می‌کنیم واقعی باشیم. 🍏
حبیب شاکری‌نژاد
Admin، حبیب شاکری‌نژاد یه بخش گمراه‌کننده دید، می‌شه اصلاح کنید؟
ناظر fastesco.ir
ممنون که گفتی، حبیب شاکری‌نژاد دوست خوبم! حتماً بررسی و اصلاح می‌کنیم.
کورش مصباحی
این مقاله خیلی بی‌ربط بود، اصلاً به موضوع ربطی نداشت!
ناظر fastesco.ir
معذرت می‌خواهیم، سعی می‌کنیم مرتبط‌تر بنویسیم!
سامان رئوفی
کاش یه پادکست درست کنید، خیلی باحال می‌شه!
ناظر fastesco.ir
ایده‌ی جذابی بود! حتماً بررسی می‌کنیم، دوست من.
بهرامک عباسی
بهرامک عباسی فکر می‌کنه مثال‌های واقعی فوق‌العاده بود، حرفه‌ایه! 🦝
ناظر fastesco.ir
مرسی از تعریف، بهرامک عباسی هم‌راه! همیشه سعی می‌کنیم بی‌خطا باشیم. 🦝
منصور شفیعی
fastesco.ir محتوای نابی داره، منصور شفیعی می‌گه کاش یه کوچک ارزون‌تر بود 😏
ناظر fastesco.ir
نظرت مهمه، منصور شفیعی هم‌راه! تعادل رو نگه می‌داریم، دمت صمimi 😎
طاها رضاپور
هر آنچه باید در مورد پخت استیک بدانیم. منو ساعت‌ها سرگرم کرد، همیشه بهترینه!
ناظر fastesco.ir
چقدر خوبه که هر آنچه باید در مورد پخت استیک بدانیم. انقدر سرگرم‌کننده بود، رفیق عزیز!
جواد صفری
چرا fastesco.ir محدود content درباره این موضوعات داره، جواد صفری طرفدارشه!
ناظر fastesco.ir
قول می‌دیم بیشتر سراغش بریم، جواد صفری عزیز!
کیوان حافظی
کیوان حافظی فکر می‌کنه stats خیلی authentic بود، عالیه! 🎙️
ناظر fastesco.ir
خوشحالیم که اعتمادت رو جلب کردیم، کیوان حافظی رفیق! 🎙️

Mckenzie Elliott

عاشق عمومی قهوه. مزاحم خشمگینانه فروتن. Wannabe tv متعصب. حرفه ای موسیقی آزاد. بت نوجوان آینده.