یک پیاز یک ضد سرطان واقعی و در دسترس



یک متخصص طب سنتی گفت: پیاز یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در دنیا به ویژه در ایران است که بیشتر به عنوان ادویه در غذاها استفاده می شود و طب سنتی فوایدی هم دارد.

به گزارش ایسنا، نعمت الله مرادی پیاز را ضد سرطان و ضد دیابت دانست و گفت: پیاز جریان خون را بهبود می بخشد و با کلسترول بالا مبارزه می کند.

وی گفت: پیاز از برخی سرطان ها پیشگیری می کند و همچنین می تواند رشد سلول های سرطانی را متوقف کند. تحقیقات متعدد نشان داده است که پیاز می تواند از سرطان معده و سرطان معده جلوگیری کند.

مرادی گفت: پیاز حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند آنتوسیانین و کورستین است که خاصیت ضد سرطانی دارد. تحقیقات نشان داده است که آب پیاز می تواند از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کند.

وی گفت: در فرهنگ آشپزی ما همیشه از پیاز برای طعم دادن به غذا استفاده می شود. مانند یک سبزی رنگارنگ، سرشار از آنتی اکسیدان بخورید.

وی با اشاره به خاصیت ضد کلسترولی پیاز گفت: این ویژگی پیاز به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و امگا 3 آن است که با کمک امگا 3 به کاهش سطح تری گلیسیرید خون کمک می کند. “

مرادی با اشاره به اینکه پیاز از بروز برخی سرطان ها پیشگیری می کند و همچنین می تواند رشد سلول های سرطانی را متوقف کند، افزود: مطالعات متعدد نشان داده است که پیاز می تواند از سرطان دستگاه گوارش و معده پیشگیری کند.

وی با بیان اینکه می توانید از پیاز خام برای تهیه انواع سالاد استفاده کنید و زمانی که می خواهید پیاز را بپزید یا سرخ کنید از روغن زیاد استفاده نکنید، می توانید از پیاز قرمز یا زرد استفاده کنید. .

وی افزود: پیاز خام آنتی اکسیدان بالایی دارد و پختن مقدار آنتی اکسیدان موجود در غذا را اندکی کاهش می دهد.

مرادی تاکید کرد: پیاز به تنهایی معجزه نمی کند و خواص این ماده غذایی زمانی افزایش می یابد که در چارچوب یک رژیم غذایی سالم و متنوع که شامل میوه ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان است مصرف شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به فواید پیاز برای رگ های خونی گفت: این خاصیت پیاز به اندازه کافی جواب نمی دهد، اما باید بدانید که پیاز به قدری به گردش خون کمک می کند که با بررسی ها مشخص شده است افرادی که روزانه سوپ پیاز مصرف می کنند. کمتر سوپ پیاز بخورید آنها در رگ های خونی خود هستند.

وی گفت: پیاز حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیبات سولفیدی است و به همین دلیل برای عروق مفید است. از بدن دفع می شود و بنابراین قلب و عروق خونی را سالم نگه می دارد.

مرادی گفت: پیاز غذای خوبی برای دیابتی هاست. همان کاری که انسولین به خصوص در افراد دارای اضافه وزن انجام نمی دهد.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم