[ad_1]
سرآشپز پاپیلون – وب سایت استایل: کیک سیب و دارچین یکی از کیک های خوشمزه و خوش عطر است که طرفداران زیادی دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک بی نظیر را به شما آموزش دهیم.
ادبیات
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 3 عدد
- ماست: 1 پیمانه
- سیب: 3 عدد
- کره: 50 گرم
- روغن مایع: 1/2 فنجان
- وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری در هر سر
- شکر: 1 پیمانه
طرز تهیه
1. کره را در ظرفی ذوب کرده و شکر و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شود.
2. سپس یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه کرده و هر تخم مرغ را با همزن بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ وانیل و نصف پودر دارچین را اضافه کنید و دوباره با همزن مخلوط کنید.
3. ماست را اضافه کرده و تفت دهید.
4. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا سبک شود و کمی به موادتان اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
5. قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی را کف آن قرار دهید (قطر قالبم 24 سانتی متر بود).
6. ابتدا سیب ها را بشویید و اگر می خواهید پوست آن ها را بگیرید برش دهید، برش ها نباید خیلی ضخیم یا خیلی نازک باشند.
7. مواد کیک را داخل قالب بریزید چون مواد کیک کمی سفت هستند. مواد را با لیسک به خوبی پخش کنید و برش های سیب را روی کیک قرار دهید. وقتی با هم خم میشوید، برشهای وسط باید کمی نازکتر باشند تا شکل بگیرند. اندازه و شکل گلها.
8. بعد از اینکه همه برش ها را درست کردید، باقی مانده پودر دارچین و یک قاشق چایخوری پودر قند را روی سیب ها الک کنید و قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت یک ربع قرار دهید.
9. پخت این کیک حدود 50 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد، بهتر است بعد از 50 دقیقه آن را با خلال دندان تست کنید، بعد از پخت کیک، دو تا سه دقیقه گریل را روشن کنید تا کیک طلایی شود.
[ad_2]