[ad_1]
بر خلاف تصور بسیاری از افراد مبنی بر اینکه مواد غذایی را می توان برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد، کارشناسان معتقدند نگهداری برخی از مواد غذایی در یخچال باعث کاهش طعم آنها و در برخی موارد تغییر بافت آنها می شود.
طبق تحقیقات بهداشتی و انسانی؛ همه ما فکر می کنیم که یخچال وسیله ای است که با آن می توان مواد غذایی را برای مدت طولانی نگهداری کرد. اگر نمی توانید گوشت، لبنیات و بسیاری از مواد غذایی دیگر را بدون یخچال در خانه نگهداری کنید، این امر به ویژه در مورد بیشتر غذاها صادق است. یخچال واقعا معجزه ای است که شیوه غذا خوردن خانواده ها را تغییر داده است.
اما اخیراً مشخص شده است که برخی از غذاها در یخچال تازگی خود را از دست می دهند. همچنین گاهی اوقات سرد شدن غذاها باعث کاهش طعم و عطر و تغییر بافت آنها می شود.
در این گزارش به برخی مواد غذایی اشاره شده است که آنها را در یخچال نگهداری می کنند تا هرگز طعم واقعی آنها را نتوانیم تجربه کنیم. با این حال، نگه داشتن آنها در دمای اتاق می تواند از هدر رفتن ناخواسته بسیاری از مواد مغذی آنها جلوگیری کند.
سیب زمینیها
بهترین راه برای نگهداری سیب زمینی این است که آنها را در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید. اما یخچال خیلی سرد است. سرمای یخچال نشاسته سیب زمینی را از بین می برد و بافت سیب زمینی را خراب می کند که خوردن آن خوشایند نیست. همچنین در یخچال نشاسته سیب زمینی به قند تبدیل می شود که بر طعم آن تأثیر می گذارد.
یک پیاز
پیاز یکی دیگر از مواد غذایی است که نباید در یخچال نگهداری شود. پیاز در یخچال زودتر از اتاق خراب می شود. وقتی پیازها در یخچال نگهداری می شوند خیلی زود قهوه ای می شوند و بافت آن ها نرم می شود.
بهترین مکان برای نگهداری پیاز در دمای اتاق و دور از نور خورشید است. اما بهتر است پیاز را بعد از پوست کندن در کیسه فریزر در قفسه سبزیجات در یخچال نگهداری کنید.
سیر
وقتی سیر در یخچال قرار می گیرد، طعم و عطر خود را از دست می دهد. برای حفظ طعم و عطر سیر باید آن را در ظرف خنک و خشکی که هوا از آن عبور می کند نگهداری کرد.
کیسه های کاغذی نمونه بسیار خوبی برای نگهداری سیر هستند، اما باید توجه داشت که اگر سر سیر بریده شود، سبزیجات شروع به فاسد شدن می کنند. بنابراین باید ظرف 10 روز مصرف شود.
رنگارنگ
بهترین مکان برای نگهداری انواع خربزه مانند طالبی، هندوانه و هندوانه نگهداری آنها در دمای اتاق است. برخی تحقیقات نشان داده اند که نگهداری خربزه در یخچال، محتوای آنتی اکسیدانی آن را خیلی سریع از بین می برد. بنابراین نگهداری خربزه در دمای اتاق تضمین می کند که میوه سالم می خورید.
البته توجه داشته باشید که بعد از بریدن خربزه باید آن را در یخچال نگهداری کرد و به مدت 3 یا 4 روز در یخچال قابل نگهداری است.
عسل
هنگامی که عسل در یخچال قرار می گیرد، کریستالی می شود و سفت می شود. بنابراین عملا بی مصرف می شود و دیگر طعم خوبی نخواهد داشت.
اما اگر عسل در دمای اتاق نگهداری شود، می توان آن را برای مدت طولانی نگهداری کرد. همچنین به خاطر داشته باشید که پس از نگهداری طولانی، عسل سفت شده را می توان با فرو بردن گلدان آن در آب ولرم نرم کرد.
نان
نان فاسد شدنی است و زود قارچ می شود. برخی افراد برای جلوگیری از کپک زدن نان را در یخچال نگهداری می کنند، اما نگهداری نان در یخچال باعث خشکی و سفت شدن آن می شود و دیگر خوش طعم نمی شود.
بهترین روش برای نگهداری نان این است که آن را با نان جایگزین کنید و برای مدت کوتاهی از آن استفاده کنید، اما اگر می خواهید نان را طولانی تر نگهداری کنید، بهتر است آن را در فریزر نگه دارید و سپس آن را گرم کنید. در توستر و آن را بخورید.
आजील⁇ हा
نگهداری آجیل در یخچال از ترش شدن روغن آنها جلوگیری می کند و در نتیجه ماندگاری بیشتری دارند اما نگهداری آجیل در یخچال طعم آنها را از بین می برد و بو و عطر یخچال و محتویات آن را حفظ می کند.
بهترین راه برای نگهداری بادام هندی این است که آن را در ظرف دربسته ای نگهداری کنید که اجازه ورود هوا به آن را ندهد. اما برای احیای آجیل های یخچالی، بهتر است قبل از خوردن آنها را در تابه خشک تفت دهید.
قهوه
اگر از طرفداران قهوه هستید، می دانید که تفاوت زیادی بین قهوه خوب و بد وجود دارد. وقتی قهوه به صورت دانه قهوه یا پودر قهوه در یخچال نگهداری می شود باعث جذب آب و در نتیجه تشکیل نشدن قهوه خوب می شود. بهترین راه برای نگهداری قهوه این است که آن را در دمای اتاق و در ظرفی در دار نگهداری کنید که از ورود هوا جلوگیری کند.
گوجه فرنگیها
گوجه فرنگی یکی دیگر از مواد غذایی است که نباید در یخچال نگهداری شود، زیرا خنک شدن گوجه فرنگی می تواند طعم آن را کاهش داده و بافت آن را نرم کند.
همچنین اگر گوجه فرنگی ها نرسیده اند، باید آنها را پشت یک پنجره آفتابگیر قرار دهید. اما اگر گوجه فرنگی خیلی رسیده است، بهتر است آنها را بپزید و سپس در یخچال نگهداری کنید.
سس تند
نگهداری سس های تند در یخچال اشکالی ندارد، اما طعم تند خود را از دست می دهند. از طرفی واقعاً لازم نیست سس تند را در یخچال نگهداری کنید، زیرا این سس حاوی مقدار زیادی سرکه است که از رشد باکتری ها جلوگیری می کند.
کرم شکلاتی فندقی
خامه شکلاتی فندقی روی نان تست یا میوه طعم فوق العاده ای دارد، اما وقتی ظرف خامه شکلاتی در یخچال قرار می گیرد خامه سفت می شود و دیگر نمی تواند روی نان یا میوه پخش شود.
همچنین نگهداری خامه شکلاتی فندقی در یخچال طعم خاص خود را از دست می دهد. به طور کلی ظروف باز نشده خامه شکلاتی فندقی را می توان تا دو ماه نگهداری کرد اما وقتی در این شکلات باز می شود باید ظرف یک ماه بدون یخچال استفاده شود.
سیب
سیب یکی دیگر از میوه هایی است که با نگهداری در یخچال تغییر بافت می دهد. اگر به سیب های سرد علاقه دارید، می توانید آنها را فریز کنید.
اما شما واقعاً به آن نیاز ندارید. در واقع نگهداری سیب در یخچال بافت ترد آنها را از بین می برد. سیب میوه زیبایی است که می توان آن را به مدت دو هفته روی میز یا پیشخوان آشپزخانه قرار داد.
آووکادو
همه ما می دانیم که آووکادوهای سفت یا خیلی نرم اصلا خوشایند نیستند، بنابراین آووکادو را تا زمانی که رسیده در دمای اتاق نگه دارید، زیرا اگر در یخچال نگهداری شود از رسیدن آن جلوگیری می کند، اما توجه داشته باشید که اگر آووکادو بیش از حد باشد. رسیده، آنها را برای دو یا سه میوه در یخچال نگه دارید.
میوه های مولکولی
هلو مانند شهد، زردآلو، انبه، کشمش و گوجه فرنگی در دمای اتاق می رسد. میوه های ذخیره شده را در کیسه های کاغذی نگهداری می کنند تا طعم و عطر خود را حفظ کنند، اما اگر به اندازه کافی رسیده باشند، می توان آن ها را برای چند روز در یخچال نگهداری کرد.
[ad_2]