fastescobanner

افراد 45 سال به بالا باید این 20 غذا را بخورند

[ad_1]

یک راه خوشمزه برای پیشگیری از دیابت، افزایش وزن، درد مفاصل و سایر بیماری های مرتبط با افزایش سن وجود دارد: رژیم غذایی خود را تغییر دهید.

پست برگزیده: طوفان های وحشتناک زمین را فرا خواهد گرفت!

کلسترول بالا یک عارضه مرتبط با افزایش سن است که دستورالعمل های غذایی خاصی برای پیشگیری از افراد بالای 45 سال پیشنهاد کرده است:

مصرف ماهی های چرب:

ماهی های چرب مانند سالمون حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به کاهش التهاب و کاهش تشکیل پلاک در رگ های خونی و افزایش نسبت چربی های خوب به بد کمک می کند.

مصرف منظم این ماهی ها احتمال فشار خون بالا، سکته و حمله قلبی را نیز کاهش می دهد. اگر در حال حاضر از بیماری قلبی رنج می برید، خوردن سه وعده از این ماهی در هفته توصیه می شود.

آووکادو:

آووکادو همچنین می تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد و خطر حمله قلبی را به دلیل مصرف چربی های ترانس کاهش دهد.

چای سبز:

این باعث کاهش وزن می شود و یک آنتی اکسیدان قوی حاوی پلی فنول برای کاهش سطح کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب است.

چیا بیا:

سرشار از امگا 3 و فیبر است و مصرف منظم آن باعث کاهش چربی شکم و دور کمر می شود.

بلغور جو دوسر:

فیبر محلول در جو باعث کاهش سطح کلسترول بد می شود. روزانه یک فنجان بلغور جو دوسر، یک قاشق چایخوری دانه چای و یک فنجان زغال اخته راهی عالی برای تضمین سلامت قلب است.

مغز

مواد مغذی مفید برای بهبود حافظه و سلامت مغز:

زغال اخته و توت فرنگی:

خوردن مقدار زیادی از این دو غذا می تواند به کاهش حافظه و سطح تمرکز کمک کند. این دو طعم سرشار از فولات و فیبر هستند و در صورت مصرف با ویتامین B می توانند از زوال شناختی و زوال عقل جلوگیری کنند.

روغن زیتون:

سرشار از پلی فنول است که با سرطان مبارزه می کند و سلامت قلب را حفظ می کند و همچنین روند پیری مغز را طولانی می کند.

وانگانگ:

حاوی اسید کلروژنیک است که رادیکال های آزاد را مهار می کند و یک آنتی اکسیدان قوی به نام آنتوسیانین است که حافظه کوتاه مدت را تقویت می کند.

گردو:

بهترین منبع چربی های اشباع نشده و سرشار از امگا 3 است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک می کند.

غذاهای موثر برای کنترل دیابت:

لوبیا:

افرادی که به مدت 3 ماه هر روز یک فنجان لوبیا می خورند نسبت به سایر منابع فیبر قند خون پایین تری دارند. مصرف زیاد حبوبات خطر ابتلا به دیابت را تا 38 درصد کاهش می دهد.

گیلاس:

حاوی آنتوسیانین است، نوعی آنتی اکسیدان که سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت تنظیم می کند. آنتوسیانین ها تولید انسولین را تا 50 درصد کاهش می دهند.

تخم مرغ:

این ماده مغذی در جلوگیری از نوسانات زیاد سطح گلوکز و انسولین موثر است.

سبوس گندم فرآوری نشده:

این یک منبع غذایی عالی برای کسانی است که به دنبال کاهش وزن هستند و به گفته متخصصان، کلینیک مایو خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را کاهش می دهد و سطح قند خون را تنظیم می کند.

مواد مفید برای جلوگیری از التهاب:

زردچوبه:

این یک ایبوپروفن طبیعی است و کورکومین موجود در آن آنزیم های التهابی را مهار کرده و درد و التهاب مفاصل را کاهش می دهد.

هویج:

حاوی ویتامین A و بتاکاروتن است که با التهاب قوی مبارزه می کند. همچنین حاوی بتا کریپتوکسانتین است که به مبارزه با شرایط التهابی مانند آرتریت کمک می کند.

سبزیجات تیره رنگ:

بروکلی، اسفناج و سایر سبزیجات تیره به کاهش التهاب کمک می کنند. این سبزیجات حاوی گوگرد هستند که آنزیم های دخیل در تخریب و التهاب مفاصل را مهار می کند.

شکلات تلخ

مواد موثر برای کنترل فشار خون:

ضربات:

حاوی مقدار زیادی نیترات است. یک ماده شیمیایی طبیعی که فشار خون را کاهش می دهد و از قلب محافظت می کند.

یامز:

سرشار از پتاسیم است و اثرات سدیم را برای افزایش فشار خون خنثی می کند. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است که به تثبیت سطح قند خون و جلوگیری از مقاومت به انسولین کمک می کند.

شکلات تلخ:

سرشار از فلاونوئید است که فشار خون را کاهش می دهد.

نان گندم کامل:

خوردن غلات کامل سه بار در روز فشار خون سیستولیک را کاهش می دهد. نان سبوس دار نیز یکی از این غلات است.

منبع: readersdigest

[ad_2]

Nick Webster

مزاحم عمومی فن غذا. حلال مشکل بدون عذرخواهی کارآفرین. خواننده.

تماس با ما