[ad_1]
در رفتنیک جوان 18 ساله چند ساعت پس از خوردن غذای باقی مانده از یک رستوران به دلیل مشکلات متعدد اعضای بدنش در بیمارستان بستری شد که پس از آن هر دو پا و تمام انگشتانش قطع شد.
به گزارش فرارو به نقل از یاهو نیوز; دانشجوی کالج ماساچوست برنج، مرغ و رشته فرنگی خریداری شده در رستوران خورد. به گزارش مجله پزشکی نیوانگلند، او پس از خوردن غذا در معده خود احساس درد کرد و پوستش بنفش شد.
مرد جوان به دلیل “شوک، آسیب چندگانه اندام و خارش پوست” در بیمارستان بستری شد. او دچار تنفس غیر طبیعی، فشار خون بالا و سوء هاضمه شد. پس از آزمایشهای بیشتر، پزشکان او را به پورپورا فولمینانس تشخیص دادند، وضعیتی که باعث سفتی گردن، حالت تهوع، نارسایی تنفسی، شوک و اختلال عملکرد اندام میشود.
بر اساس این گزارش، پورپورا فولمینانس عارضه ای نادر ناشی از شوک سپتیک یا عفونی (ناشی از آسیب عفونی) است که دانش آموزان با آن مواجه می شوند. این بیماری توسط باکتری ایجاد می شود و باعث تب و استفراغ ناگهانی می شود. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده هشدار می دهد که این بیماری می تواند در عرض چند ساعت باعث مرگ شود.
این یک سندرم عفونی است که با شکل بسیار شدید سپسیس نشان می دهد که باعث لخته شدن خون و نکروز بافتی می شود که اغلب ناشی از عفونت مهاجم مننگوکوکی است که در صورت عدم درمان می تواند منجر به مرگ شود. وضعیت بیمار در طول درمان در بیمارستان بدتر شد. او از نکروز، بافت و مرگ سلولی رنج می برد. پزشکان در نهایت مجبور شدند پاها و انگشتان او را قطع کنند. او همچنین به مدت 13 روز به ضربان ساز برای درمان نارسایی قلبی خود نیاز داشت.
کارشناسان نسبت به خطرات نگهداری نامناسب برنج به دلیل وجود باکتری در مواد غذایی مانند برنج و ماکارونی هشدار می دهند. این باکتری با حرارت دادن و ماندن طولانی مدت سم تولید می کند.
در سال 2008، مرد جوانی پس از خوردن پاستا در خواب جان خود را از دست داد، موردی که در مجله میکروبیولوژی بالینی گزارش شده است. تیم پزشکی دریافتند که اگرچه دانشجوی ماساچوست اولین دوز واکسن مننگوکوک را دریافت کرده بود، اما دوز تقویت کننده را دریافت نکرده بود. هم اتاقی او نیز غذای باقی مانده می خورد و استفراغ می کرد، اما به تهدیدها پاسخ نمی داد.
[ad_2]