fastescobanner

طرز تهیه نوشیدن فصل گرم و جالب زمستان

[ad_1]

فرادیائسگی طرفدار نوشیدن است که در فصول گرم و سرد با چای و قهوه مصرف می شود. برخلاف دمنوش های گیاهی، چای فقط می تواند حاوی ساقه، ریشه، دانه، پوست و میوه باشد. با فرا رسیدن هر فصل و میوه های خاص در این فصل می توانید لذت نوشیدن انواع گیاهان را تجربه کرده و از آن لذت ببرید.

پست برگزیده: سه دلیل برای خروج سریع ترامپ از کاخ سفید

دمنوش یکی از مناسب ترین فصل های پاییز و زمستان است که عطر و بوی آن بسیار مورد توجه است. دمنوش به تخصص خود اختصاص دارد و برای تقویت معده، پیشگیری از سرماخوردگی، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب، کمک به کاهش وزن و … بسیار مفید است. در همین راستا همراه با نکات مهم تهیه دمنوش به همراه نکات مهم و تکنیک های مربوط به خشک کردن میوه ها و روش های پرورش به شما پرسنل گرامی تقدیم می گردد.

مواد لازم برای تهیه دمنوش

برای خشک کردن: 1 قاشق غذاخوری غذا
آب جوش: ۲ قارچ
چوب دارچین: 3 عدد
گیاه: به میزان لازم

نکات مربوط به میوه

به

این میوه یکی از خوشبوترین و بهشتی ترین میوه هاست که طعم و بوی بسیار شیرینی دارد و خواص بی شماری برای بدن دارد. سرشار از ویتامین های A، B و لیموترش است. همچنین پروتئازها، گلوسیدها و لیپیدها نیز قابل ذکر هستند که برای سلامت قلب، دستگاه گوارش و آرامش اعصاب مفید هستند. این میوه در ایران در استان های فارس، اصفهان، کرمان و اردبیل تولید می شود. برای تهیه دمنوش بهتر است از میوه های زرد رنگ و پر بدن به صورت سالم استفاده شود.

طرز تهیه

برای تهیه دمنوش ابتدا باید آن را به این صورت خشک کنید:

خوب خشک کنید و بعد از خشک شدن وسط آن را به دو قسمت تقسیم کنید و دانه ها را جدا کنید سپس آن را روی پوست بمالید.

2. پارچه رنگ شده را در پارچه ریز بپیچید تا آب آن خشک شود. سپس آن را در سینی قرار دهید و بگذارید یک یا دو روز روی بخار پز یا شوفاژ خشک شود تا کاملا خشک شود.

ـ بعد از خشک شدن آن را داخل ماهی گرفته و با گاز ملایم روی حرارت بگذارید. هر چند وقت یک بار بوی تاکو و رنگ قهوه روشن را خواهید دید. مواظب باشید تفت زیاد نپزه و قهوه خیلی تلخ میشه وگرنه طعمش تلخ میشه.

ـ پس از خشک شدن آن را سرد کنید و در ظرفی بگذارید و به جای خشک کردن از آن مراقبت کنید.

دمنش به

برای تهیه دمنوش به هر یک از دو قاشق آب خشک شده یک قاشق آب جوش اضافه کنید. یک تکه چوب دارچین داخل قابلمه بردارید و قابلمه را روی لبه برش بجوشانید. حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه گذشت تا دمنوش خوابش برد و سرگیجه گرفت. سپس قارچ را در داخل و در صورت تمایل به کود دادن به گیاه بچینید. نوش جان

[ad_2]

Aria Coffey

مجری کل کارشناس موسیقی. الکل گیک لاعلاج ایجاد کننده. علاقه مندان به زامبی ها

تماس با ما