[ad_1]
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم های غذایی فست فود سیستم ایمنی را اشتباه گرفته و منجر به افزایش بیماری های خود ایمنی در سراسر جهان می شود.
باشگاه خبرنگاران جوان، بیماری خودایمنی زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به طور تصادفی به بدن حمله می کند; بیماری های خود ایمنی می توانند اندام ها و بافت ها از جمله گلبول های قرمز، رگ های خونی، غده تیروئید، پانکراس، ماهیچه ها، مفاصل و پوست را تحت تاثیر قرار دهند.
محققان موسسه تحقیقات زیست شناسی فرانسیس کریک در لندن در حال مطالعه رژیم غذایی و بیماری هستند. آنها به دنبال ارتباطی بین خوردن فست فود و رشد بیماری های خودایمنی هستند.
بر اساس این مطالعه، بیماری های خودایمنی در 40 سال گذشته در غرب در حال افزایش بوده و اکنون در بخش هایی از خاورمیانه و شرق آسیا در حال افزایش است.
به گفته دانشمندان، خوردن غذاهای بسیار فرآوری شده مانند همبرگر و ناگت مرغ خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی را در سراسر جهان افزایش می دهد. سیستم ایمنی آنها نمی تواند تفاوت بین سلول های سالم و موجودات ویروس مانندی که به بدن حمله می کنند را تشخیص دهد.
محققان موسسه فرانسیس کریک در لندن علت را با دقت بیشتری بررسی می کنند. اما انتظار می رود که دلیل این امر این است که رژیم غذایی فست فود حاوی مواد فیبر مانندی نیست که بر میکروبیوم فرد تأثیر می گذارد. مجموعه ای از میکروارگانیسم هایی که در روده ما هستند و نقش مهمی در کنترل عملکردهای مختلف بدن دارند.
بیماری های خود ایمنی مانند بیماری التهابی روده، دیابت نوع 1، آرتریت و مولتیپل اسکلروزیس در اثر تهاجم به بافت ها و اندام های بدن ایجاد می شوند.
به گفته جیمز لی و کارولا وینوزا از موسسه فرانسیس کریک، حدود 40 سال پیش، کشورهای غربی، از جمله بریتانیا، سیستم ایمنی خود را افزایش دادند و اکنون این روند در کشورهایی که قبلا هرگز به این بیماری مبتلا نشده بودند، در حال ظهور است.
چهار میلیون نفر در بریتانیا مبتلا به بیماریهای خودایمنی هستند و موارد بینالمللی هر سال 3 تا 9 درصد افزایش مییابد. مطالعات قبلی همچنین ارتباطی بین عوامل محیطی و رشد در چنین شرایطی از جمله ورود ذرات میکروپلاستیک به بدن پیدا کرده است.
[ad_2]