5 غذایی که هرگز نباید در فست فود سفارش دهید

[ad_1]

آیا تا به حال رستورانی داشته اید که از سفارش دادن به دلیل تازه نبودن غذا پشیمان شده باشد؟ در فست فود، رستوران ها ادویه های زیادی دارند، بنابراین به راحتی نمی توان متوجه شد که غذا تازه نیست.

به گزارش ریدرز دایجست، خوردن این غذاهای تند گاهی می تواند منجر به مسمومیت شود. اما ما دقیقا نمی دانیم چه غذایی خوردیم. لیستی از غذاهایی که به گفته پیشخدمت های فست فود بهتر است سفارش ندهید را تهیه کرده ایم که با هم می خوانیم.

1. انواع سالاد و سبزیجات

حدود 5 سال است که غذاهای سالم در سالاد گنجانده شده است. غذاهای غیر سرخ شده مناسب برای کودکان و سالمندان؛ اما به توصیه یک پیشخدمت که به مدت دو سال در دو فروشگاه بزرگ فست فود کار کرده است، هرگز سالاد سفارش ندهید، زیرا آنها با دست شسته شده و خرد شده اند. چون بحث عدم رعایت بهداشت مطرح می شود.

2. بزرگترین سایز سیب زمینی سرخ کرده

اگر می خواهید غذا و قیمت ها را در منوی من ببینید و سفارش دهید، سعی کنید گول قیمت پایین و سایز بزرگ را نخورید.

نیکی که زمانی در یک فست فود کار می‌کرد، می‌گوید: «تازه متوجه شدم که هیچ‌کس تمام بشقاب‌های بزرگ سیب زمینی سرخ کرده را نمی‌خورد».

اگر غذا بخورد ضربه اش به او می رسد و بعد از پر شدن شکم حالش خوب نمی شود». بله، درست است، شما اکنون می توانید به عنوان ارباب حلقه ها شناخته شوید. اما شما به اندازه همان ظرف کوچک می خورید.

3. پاستا و پنیر

به گفته کارکنان فست فود: «آنها همیشه پاستا را از قبل آماده می کردند؛ نه آن روز صبح، بلکه شاید هفته گذشته که سفارش می دهید، فقط با پنیر ماکارونی گرم می شوند و در یک غذای کلاسیک زیبا سرو می کنند.

همه ما می دانیم که بیشتر فست فودها از قبل پخته شده اند، اما در هنگام پخت ماکارونی مواد نگهدارنده نیستند و اگر از روز قبل تهیه شوند، می توانند باعث مسمومیت شوند.

3. سالاد تن ماهی با ماهی

به دلیل مواد نگهدارنده موجود در آن، ماهی را باید قبل از سرو در ظرف مخصوص خود در آب جوش به مدت 20 دقیقه بجوشانید و سپس سرو کنید. اگر مدیریت نشوند، ممکن است به بیراهه رها شوند و راه درست را گم کنند.

پس لطفا ماهی تن را در رستوران ها و فست فودها نخورید. یکی از کارمندان معتبر فست فود می گوید: هفته ای یکبار تن ماهی بدون مواد نگهدارنده درست می کنند. این یکی از خطرناک ترین کارهایی است که فست فود می تواند انجام دهد. زیرا بدون مواد نگهدارنده، گوشت ماهی به سرعت اکسید می شود.

4. میوه ها و سبزیجات تزئینی

در برخی از فست فودها از میوه ها و سبزیجات برای تزیین بشقاب استفاده می شود و همانطور که گفته شد فقط برای تزیین می باشد; زیرا برای تزیین آن ها را براق و براق تزیین می کنند.

تزیین باعث مشکلات گوارشی در معده، روده و کبد می شود. دیدن سبزیجات و میوه های زیبا در کنار بشقاب شما خوب است.

5. ساندویچ ماهی

در رستوران ها، بیشتر غذاهای دریایی سالم هستند. اما در فست فود نه. Carity، پیشخدمت فست فود مستقر در کارولینای شمالی، می گوید: «مردم ممکن است ندانند که ساندویچ ماهی یکی از فست فودهای ناسالم من است.

از سفارش میگو و سایر غذاهای دریایی در فست فود خودداری کنید. یکی از دلایل این است که غذاهای دریایی بو و طعم خاصی دارند که با روغن های خوراکی دیگر سرخ نمی شوند و کاری که سرآشپزهای فست فود انجام می دهند باعث می شود تا هفته ها یا ماه ها روغن ماهی و میگو عوض نشود.

آنچه را که همه از آن قدردانی می کنند سفارش دهید

هر رستوران و فست فود به خاطر یک غذای خود معروف است. شما سعی می کنید همان را سفارش دهید. از آنجایی که بسیار سفارش داده شده است و احتمال زنده ماندن آن کمتر است، بیشتر غذاهای لذیذ غذاهایی که به آن معروف هستند را به خطر نمی اندازند.

[ad_2]

Makayla Massey

کاشف برنده جایزه کل معتاد زامبی. متعصب فرهنگ پاپ بی عذرخواهی. تواهولیک.

تماس با ما