[ad_1]
در رفتنکیک پنیر یکی از محبوب ترین دسرهای دنیاست و در واقع نوعی شیرینی است که از دو لایه تشکیل شده است که لایه اصلی آن از پنیرهایی مانند پنیر خامه ای، پنیر ماسکارپونه و خامه معمولاً پودر قند یا پودر قند شیرین تشکیل شده است. شکل گرفته.
لایه زیرین کیک از بیسکویت پودر شده یا انواع کیک مخصوصا کیک اسفنجی تشکیل شده است. همچنین کیک را می توان با انواع سس شکلاتی، سس میوه، ژله یا میوه تزیین کرد. تقسیم شده و نپخته (در یخچال).
همانطور که می دانید کیک یکی از پرطرفدارترین دسرها است و به دلیل ظاهر زیبایی که دارد سفره شما را بسیار چشم نواز می کند، بنابراین برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است.
دو نوع شیرینی و یخچال وجود دارد که تهیه آنها بسیار راحت تر از کیک های یخچالی است. این روزها که به شب یلدا نزدیک می شویم و افراد زیادی در حال آماده شدن برای جشن شب یلدا هستند، کیک انار گزینه بسیار خوبی است پس در این قسمت قرار داریم. طرز تهیه این دسر خوشمزه را با تمام نکاتش به شما می گویم پس با ما همراه باشید تا با تهیه این دسر خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کیک انار
بیسکویت پتی بوره 2 بسته
100 گرم کره
150 گرم پنیر ماسکارپونه
150 گرم خامه قنادی یا خامه اسنک
1 بسته ژله انار
1.5 فنجان آب جوش
پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذاخوری
آب سرد برای حل کردن ژلاتین به میزان 5 برابر وزن ژلاتین
پودر قند 4 قاشق غذاخوری
1/8 قاشق چایخوری وانیل
4 عدد انار
نکات ادبیات کیک
1- نکات مربوط به پنیر ماسکارپونه
در پنیر خامه ای، پنیر ماسکارپونه بهترین انتخاب برای دسرهایی مانند کیک است، اما قیمت آن نسبت به سایر پنیرها بیشتر است، بنابراین در شرایط مالی فعلی این گزینه برای خیلی ها خوب نیست، بنابراین می توانید پنیرهای خامه ای دیگر را جایگزین کنید که مقرون به صرفه تر هستند. در انتخاب پنیر کم دقت کنید زیرا اگر پنیر شور باشد طعم شوری و شیرینی آن بسیار بد می شود.
خامه های قنادی معمولا یکی از سخت ترین کارهای شیرینی پزی برای افراد مبتدی است، اما می خواهم به شما بگویم که این کار سختی نیست و فقط نیاز به تجربه و مهارت و دقت دارد.
گاهی اوقات می گویند خامه را با مخلوط کردن خامه در همزن برقی به مدت 15 تا 20 دقیقه درست می کنید، اما همانطور که قبلاً گفته شد، در شیرینی پزی نباید زیاد روی برنامه ها تمرکز کنید و مهمتر از آن ابزاری دارید که می شناسید. آنچه در دست شماست
به عنوان مثال، میکسر شما ممکن است یک همزن قوی یا متوسط باشد. البته نتیجه ای که در 15 دقیقه با این دو میکسر می گیرید متفاوت است. می توان کرم را با همزن متوسط در 15 دقیقه اما با همزن قوی همان نتیجه را در 8 دقیقه تهیه کرد. به دقیقه برس
حالا اگر قدرت همزن خود را نمی دانید و خامه را با همزن قوی به مدت 15 دقیقه مخلوط می کنید، چیزی که به دست می آورید خامه نیست و به اصطلاح خامه تبدیل به کره می شود، پس به برنامه توجه کنید، اما اصل معیارها باید با ابزار شما آشنا باشند. در این قسمت طرز تهیه خامه قنادی را به شما توضیح می دهیم.
شما همیشه از لوازم قنادی خامه درست می کنید، بسته به نیازتان، آن را در بسته بندی نیم کیلویی یا کیلویی یا کمتر بسته بندی کنید تا زمانی که می خواهید استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. شروع کنید، باید خامه را فریز کنید. آن را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا یخ زدایی شود و بستنی شود.
علاوه بر کدر شدن کرم، یکی دیگر از نشانه های کرم این است که وقتی سر همزن را از قوطی خامه بیرون می آورید، آثاری از تیغه همزن روی آن می افتد و باید خامه در آن گیر کند. همچنین وقتی خامه آماده شد اگر ظرف را برعکس کنید نمی ریزد.
وقتی خامه آماده شد آن را زیاد هم نزنید. هر بار به اندازه خامه ای که نیاز دارید درست کنید چون وقتی فرم دیگری درست شد نمی توانید از آن برای تزیین کیک استفاده کنید.
3- نکات مربوط به ژلاتین
هنگام تهیه دسر، ممکن است بپرسید چه زمانی از ورقه های ژلاتین و پودر ژلاتین استفاده کنید. برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که برای تهیه همه دسرها هم از ورقه های ژلاتین و هم از پودر ژلاتین می توانید استفاده کنید اما نکاتی در مورد طرز تهیه آنها وجود دارد که در خدمت شما خواهیم بود.
مهمترین تفاوت ورقه های ژلاتینی و پودری این است که دسرهایی که با ورقه ژلاتین درست می شوند نسبتا نرم هستند بنابراین بهتر است از ورقه های ژلاتینی استفاده کنید.
هر ورق ژلاتین معادل 3 گرم است. هر قاشق چایخوری استاندارد قنادی پودر ژلاتین نیز حاوی 3 گرم است. برای هر گرم پودر یا ورقه ژلاتین 5 برابر آب نیاز دارید، یعنی برای 12 گرم پودر یا ورقه ژلاتین 60 گرم آب نیاز دارید.
برای استفاده از پودر ژلاتین باید از آب سرد استفاده کنید. وقتی پودر ژلاتین و آب را با هم مخلوط کردید، روی حرارت غیر مستقیم (بخار، کتری یا سماور) قرار دهید تا پاک شود.
اگر می خواهید از ورقه های ژلاتینی استفاده کنید، ابتدا آن ها را در قابلمه آب سرد قرار دهید، سپس ورق ها را در آب خیس کنید، سپس آب سرد را با توجه به وزن ورق ها کنار بگذارید. وقتی ورق نرم شد آن را در آب قرار دهید. که قبلا کنار گذاشته اید. سپس روی شعله غیر مستقیم قرار دهید تا نرم و شفاف شود.
وقتی ژلاتین آماده شد و خواستید به بقیه مواد اضافه کنید، دسرتان پف می کند اگر آن را گرم کنید، اگر خیلی سرد بود ژلاتین خاموش می شود و با بقیه مواد مخلوط نمی شود. داغ کنید یعنی چند قاشق چایخوری مایع دسر به ژلاتین اضافه کنید، وقتی داغ شد همه مواد را با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه کیک انار
2- کف قالب کمربندی 25 سانتی را در کیسه فریزر قرار دهید. بیسکویت ها را در قالب بریزید. خوب فشار دهید تا کاملا یکدست شود و سپس به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار دهید. اگر قالب کمربندی ندارید می توانید کف قالب را با سلفون بپوشانید. شکلی را که از قالب بیرون می آید انتخاب کنید تا بتوانید از آن به عنوان دسته برای بیرون کشیدن شی کیک استفاده کنید.
3- یک ساعت قبل از رسیدن به دمای محیط پنیر خامه ای را از یخچال خارج کنید سپس پنیر + پودر قند را در مخلوط کن مخلوط کنید سپس خامه را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید. اگر از خامه قنادی استفاده می کنید اضافه کنید. شکر پودر شده. طبق سلیقه خود مقدار را بردارید یا کاهش دهید. اگر می خواهید پنیر خامه ای خود را رنگ کنید، می توانید کمی آب انار یا رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید. خامه قنادی گرانتر از خامه صبحانه است، بنابراین در صورت تمایل، کیک ارزانتر از استفاده از خامه صبحانه خواهد بود.
4- پودر ژلاتین + آب سرد را اضافه کنید تا سماور پاک شود سپس ژلاتین را کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس به مخلوط خامه + پنیر اضافه کنید سپس مواد را روی بیسکویت ها بگذارید و در یخچال نگهداری کنید. یک ساعت برای خنک شدن خود گرفتن
5- در ظرفی پودر ژله + آب داغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سماور را هم بزنید تا دانه های ژله حل شود، سپس کنار بگذارید تا کاملا در دمای اتاق پخته شود. توجه داشته باشید که هرگز از نصف آب گرم و نصف آب سرد برای حل کردن ژله استفاده نکنید.
6- وقتی لایه پنیر از بین رفت آن را از یخچال بیرون بیاورید و دانه های انار را روی آن قرار دهید سپس چند قاشق چایخوری ژله که کاملا از دمای آن پایین آمده اضافه کنید و حدود 15 دقیقه در یخچال نگهداری کنید. برای درست کردن دانه های انار به کمک ژله. سپس از یخچال خارج کرده و ژله باقی مانده را روی آن بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا کاملا جذب شود.
7- برای درآوردن چیز کیک از قالب ابتدا چیز کیک را با چاقوی تیز دور آن پهن کنید سپس بند قالب را باز کنید. اگر از قالب کمربند استفاده نکرده اید، کیک را دوباره با چاقو از روی آن بیندازید. کیک را به آرامی از قالب سلفون خارج کرده و روی میز کار کیک قرار دهید و به کمک کاردک در ظرف سرو منتقل کنید. برای برش کیک، لایه بیسکویت را 15 دقیقه قبل از اینکه کمی نرم شود و هنگام برش نشکند از فریزر خارج کنید.
[ad_2]