[ad_1]
برای کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا، باید از یک رژیم غذایی متعادل پیروی کنید. سبزیجات و میوه های تازه را در رژیم غذایی خود بگنجانید و استفاده از چربی های اشباع شده و کلسترول را برای حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی محدود کنید. تغییرات سبک زندگی نقش مهمی در درمان و کنترل فشار خون بالا دارد. اگر بتوانید فشار خون خود را با یک سبک زندگی سالم کنترل کنید، ممکن است در مراحل اولیه به دارو نیاز نداشته باشید یا حداقل مصرف آن را به تاخیر بیندازید.
رژیم غذایی و تغذیه هر دو در پیشگیری از فشار خون بالا و کنترل و کاهش فشار خون نقش دارند. همچنین می توانید فشار خون بالا را با درمان های خانگی کنترل کنید. در اینجا مواردی وجود دارد که می توانید برای کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری قلبی و فشار خون بالا انجام دهید.
1. شیر کامل (پرچرب)
شیر کامل به طور گسترده ای در آشپزی استفاده می شود، مانند خامه و خمیر. اما مشکل شیر کامل این است که حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است. این نوع چربی سطح کلسترول بد شما را افزایش می دهد که می تواند شریان ها را مسدود کند و پمپاژ خون را برای قلب سخت تر کند. از لبنیات کم چرب یا بدون چربی استفاده کنید.
. گوشت (پرچرب)
از محصولات گوشتی بدون چربی یا بدون چربی استفاده کنید. اگر پوست گوشت مرغ (مرغ، بوقلمون، بلدرچین) را قبل از پخت جدا کنید، چربی کمتری دارد، بنابراین می توانید گوشت مرغ (ران مرغ، سینه مرغ و …) را به صورت آنلاین با قیمت مناسب و در سایت های معروف خریداری کنید. با قیمت های مختلف خرید کنید .
اگر فشار خون بالا دارید از پوست مرغ خودداری کنید. لازم به ذکر است که فقط پوست مرغ بدون روغن و کره اضافی نیز حاوی مقدار زیادی چربی اشباع است. هنگام پختن مرغ، پوست آن معمولاً قبل از رسیدن نمک به مرغ، مقدار زیادی نمک جذب می کند.
گوشت کم چرب یا بدون چربی را انتخاب کنید. استفاده از گوشت با 15 درصد یا کمتر چربی توصیه می شود. قبل از پخت، تمام چربی های قابل مشاهده را از گوشت جدا کنید و بدون اضافه کردن چربی یا روغن بپزید. بهتر است گوشت را کبابی یا آب پز کنید و در صورت سرخ شدن از مقدار کمی روغن زیتون استفاده کنید.
ماهی چرب مفیدتر است. زیرا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. مانند ساردین، ماهی قزل آلا، ماهی تن و ملکه و قزل آلا. اگرچه برخی از صدف ها و میگوها نسبت به اکثر ماهی ها کلسترول بیشتری دارند، اما چربی اشباع شده و چربی کل آنها کمتر از گوشت قرمز و مرغ است و به همین دلیل به عنوان یک غذای سالم برای قلب شناخته می شوند.
از روش های پخت و پز استفاده کنید که روغن کمتری مصرف می کنند، مانند جوشاندن، کباب کردن، پختن یا کباب کردن.
3. روغن
استفاده از روغن های حیوانی و روغن های گیاهی جامد (هیدروژنه) که حاوی چربی اشباع شده یا چربی ترانس اضافی هستند را حذف کنید. در هر صورت از روغن کمی استفاده کنید و سعی کنید بیشتر روغن های مورد استفاده را از روغن های غیر اشباع (مانند روغن های گیاهی مایع) استفاده کنید. به برچسب روی روغن های گیاهی و کره نگاه کنید و نوع مایع روغن نباتی را انتخاب کنید که حاوی کمتر از 2 گرم چربی اشباع شده در هر قاشق غذاخوری باشد (کلزا، زیتون، ذرت، سویا، آفتابگردان و کنجد). به جای کره حیوانی از کره گیاهی و ترجیحاً از کره های حاوی استنول و استرول گیاهی استفاده کنید.
4. غذای آماده و فرآوری شده
اگر غذاهای فرآوری شده و فرآوری شده می خورید، گوشت بدون چربی یا سبزیجات بهتر است، سوسیس و کالباس بهترین مارک ها در بازار مصرف هستند.
5. مواد تشکیل دهنده آب نبات
نوشیدنی های شیرین و شیرینی ها را محدود کنید زیرا کالری بالایی دارند.
6. آب نبات
آب نبات عامل اصلی فشار خون بالا است. آب نباتی که سرشار از “شربت ذرت با فروکتوز بالا” است می تواند منجر به افزایش وزن، بیماری کلیوی و افزایش خطر ابتلا به دیابت شود که می تواند منجر به فشار خون بالا شود. بنابراین، به هر قیمتی از آب نبات اجتناب کنید.
7. نوشابه های گازدار و انرژی زا
آنها قند زیادی دارند و می توانند فشار خون را افزایش دهند. طبق گفته انجمن قلب آمریکا، این نوشیدنی ها باید 355 میلی لیتر یا کمتر در طول هفته مصرف شوند.
8. شکر تصفیه شده
قند تصفیه شده نیز یکی از دلایل اصلی فشار خون بالا است.استفاده بیش از حد از شکر تصفیه شده باعث افزایش فشار خون می شود. این مورد در مورد شکر موجود در هیچ غذایی صدق نمی کند. اما طبق معمول از آن استفاده نکنید. زیرا می تواند بسیار استرس زا باشد. همچنین با مطالعه فواید شکر قهوه ای نسبت به شکر سفید می توانید مصرف شکر قهوه ای را در این موارد تغییر دهید.
9. شیرینی
شیرینی ها، کیک ها و کلوچه ها، همانطور که از نامشان پیداست، سرشار از شکر هستند. اما آنها نه تنها برای فشار خون بالا مضر هستند، زیرا حاوی مقادیر زیادی قند هستند، بلکه در هنگام تهیه شیرینی، سدیم بالایی نیز دارند. اگر می خواهید قند و فشار خون خود را در محدوده طبیعی نگه دارید، بهتر است از مصرف شیرینی جات پرهیز کنید.
10 کنسرو شده
کنسرو لوبیا سرشار از سدیم و مواد نگهدارنده است که فشار خون را بالا می برد. اما اگر چاره ای جز استفاده ندارید، ابتدا حبوبات را با کمی آب بشویید تا حداقل نمک چسبیده به آن ها پاک شود.
. ترشی و نمک
ترشی ها و نمک ها را معمولا در ظرف های شیشه ای پر از آب نمک نگهداری می کنند. وقتی سبزیجات و میوه های مختلف ترشی در آب نمک فرو می روند نمک را جذب می کنند و نه تنها سطح بیرونی آنها شور می شود بلکه بافت میوه ها و سبزیجات نیز پر از نمک می شود که به معنای دریافت بیش از حد سدیم بدن است.فشار خون.
. کافئین و قهوه
کافئین میتواند فشار خون را تا 10 میلیمتر در افرادی که گهگاه از آن استفاده میکنند افزایش دهد، اما تأثیر زیادی بر مصرفکنندگان معمولی قهوه ندارد. اگرچه مصرف قهوه بر افراد مبتلا به فشار خون پایین تأثیر نمی گذارد، اما باید با احتیاط مصرف شود. افراد مبتلا به فشار خون طولانی مدت نیز باید از نوشیدن آن اجتناب کنند.
13. سس
از سس مایونز و سس سالاد کم کالری استفاده کنید. از سس های پنیر، سس های سالاد، سس مایونز و سایر انواع سس ها برای کاهش خطر فشار خون بالا اجتناب کنید. اکثر سس ها سرشار از سدیم هستند، مانند سس تند که حاوی 2643 میلی گرم سدیم در هر گرم است و سس خردل که حاوی 1100 میلی گرم سدیم در هر گرم است که می تواند باعث افزایش فشار خون شود.
. کره بادام زمینی
کره بادام زمینی معمولاً حاوی سدیم زیادی نیست. اما در واقع از چربی های اشباع شده تشکیل شده است. مصرف بیش از حد چربی های اشباع شده باعث بسته شدن رگ ها می شود و زمانی که رگ ها پر از چربی می شوند، باید خون بیشتری را به بدن پمپاژ کنند، یعنی قلب باید بیشتر کار کند.
. سوپ و رشته فرنگی آماده است.
سوپ های از پیش آماده شده مانند سوپ های کنسرو شده یا سوپ ها و خامه های پودری دارای سدیم بالا، سدیم بالا و غنی از مواد نگهدارنده برای ماندگاری طولانی هستند. یک قوطی سوپ معمولاً حاوی حداقل 800 میلی گرم سدیم است که نیمی از میزان توصیه شده روزانه سدیم است. یک بسته کوچک نودل حاوی حدود 1580 میلی گرم سدیم است که تقریباً مقداری است که باید در طول روز از آن استفاده کنید.
[ad_2]