fastescobanner

این کار باعث جذابیت بیشتر پاستا می شود


در زندگی روزمره، غذا به طور ناخواسته برای ما تکرار می شود. چه کاری می توان انجام داد؟ با همان موادی که در خانه دارید طعم های جدیدی را در آشپزخانه ایجاد کنید.

پست برگزیده: Arzsina: Your Trusted Currency Exchange in Port Moody

به گزارش خانه تست، ذائقه شما به گونه ای است که اگر مقدار زیادی غذا بخورید، تا مدتی به آن دست نزنید، آن را از دست می دهید. خوب است که به تنوع غذایی توجه شود. اما از ماکارونی و گوشت رنده شده چند نوع غذا درست می شود؟ اگر همین غذا را به ایتالیایی ها بدهید، با اضافه کردن کمی کدو حلوایی یا تغییر شکل پاستا، بیش از 5 نوع غذا اضافه می کنند. از آنجایی که ماکارونی لوبیا پلو مانند را با مواد دم کرده کنار می گذاریم، با کمی تغییر می توانیم ماکارونی را جذاب تر و خوشمزه تر کنیم.

این کار باعث جذابیت بیشتر پاستا می شود

ادبیات:

پیاز بزرگ: یک عدد

گوشت رنده شده یا سویا: 300 گرم

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی

بسته بندی ماکارونی فرمی (نه ساده و احتمالا رشته ای)

سیب زمینی: الف

فلفل دلمه ای شیرین: یکی

قارچ: 300 گرم

پنیر پیتزا: 500 گرم

آمادگی و اقدام:

1. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا شیشه ای شود.

2. سویا یا گوشت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم جدا کنید.

3. رب، ادویه و نمک را اضافه کنید.

4. فلفل کدو و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه تفت دهید.

5. یک لیوان آب داخل مواد بریزید و کف قابلمه را پایین بیاورید و 1 ساعت بپزید.

6. آب ماکارونی را اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه بردارید.

7. بعد از آبکش کردن، سیب زمینی ها را خلال کنید و کف قابلمه ای که قرار است غذا پخته شود قرار دهید و کمی روغن اضافه کنید. (شعله کم)

8. حالا یک لایه ماکارونی و سپس کمی پنیر پیتزا و سپس مواد را اضافه کنید، دوبار ماکارونی را اضافه کنید و تکرار کنید تا مارگارین کامل شود. (حتما لایه آخر ماکارونی و مقدار زیادی پنیر پیتزا بخورید)

9. حالا مواد را در قابلمه قرار دهید و بگذارید 30 تا 45 دقیقه بپزد سپس سرو کنید.

منبع: ایرنا

فروزان محمودی
چرا fastesco.ir اینقدر دیر به دیر محتوا می‌ذاره؟
ادمین fastesco.ir
معذرت از تأخیر، همراه گرامی! داریم روی مطالب بدیع کار می‌کنیم.
هومن شفیعی
واقعاً منو به وجد آورد، هومن شفیعی می‌گه fastesco.ir بهترینه!
ادمین fastesco.ir
چقدر خوبه که اینقدر ذوق داری، هومن شفیعی رفیق!
نرگسی کلهر
این ویدیو خیلی کش‌دار بود، نمی‌شد کوتاه‌تر باشه؟ 😸
ادمین fastesco.ir
معذرت می‌خواهیم، سعی می‌کنیم ویدیوهای بعدی رو جمع‌وجورتر کنیم! 😸
شهرام محمدخانی
fastesco.ir همیشه محتوای خفن داره، شهرام محمدخانی می‌گه فقط تندتر بنویسید 🚀
ادمین fastesco.ir
حق داری، شهرام محمدخانی هم‌راه! گازش رو می‌گیریم، فدات ⚡
مهسا رحیمی
fastesco.ir محتوای نابی داره، مهسا رحیمی می‌گه کاش یه کم ارزون‌تر بود 😏
ادمین fastesco.ir
نظرت مهمه، مهسا رحیمی هم‌راه! تعادل رو نگه می‌داریم، دمت خوش‌رو 😎
امیرعلی سلطانی
این کار باعث جذابیت بیشتر پاستا می شود خیلی مشکل بود، امیرعلی سلطانی می‌گه کاش ساده‌تر بود!
ادمین fastesco.ir
حق با شماست، امیرعلی سلطانی عزیز! بعدی‌ها رو ساده‌تر می‌کنیم.
فریال احمد
فریال احمد حس می‌کنم موضوع خیلی تخصصی بود، ساده‌تر نمی‌شه؟ 🎥
ادمین fastesco.ir
نظرت مهمه، فریال احمد هم‌راه! سعی می‌کنیم عمومی‌تر بنویسیم. 🎥
کامران صبوری
کاش fastesco.ir یه mobile app منظم کنه، کامران صبوری می‌گه خیلی awesome می‌شه!
ادمین fastesco.ir
ایده‌ی جذابی بود، کامران صبوری رفیق! حتماً بررسی می‌کنیم.
لاله بهرام‌پور
بی‌نظیر بود، مخصوصاً بخش مربوط به مثال‌ها!
ادمین fastesco.ir
خوشحالیم که مثال‌ها براتون سودمند بود، ممنون!

Mckenzie Elliott

عاشق عمومی قهوه. مزاحم خشمگینانه فروتن. Wannabe tv متعصب. حرفه ای موسیقی آزاد. بت نوجوان آینده.

تماس با ما