[ad_1]
مجله افق : چند سال پیش در اواسط قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو نوعی پاستا پنی با سس مخصوص ساخت و به دلیل طعم لذیذ آن غذا، این پاستا به نام این سرآشپز ثبت شد. . و یک غذای معروف و خوشمزه درست کنید. در دنیا باشید. قبل از اینکه با طرز تهیه پاستای پین مرغ آلفردو با سس آلفردو آشنا شوید، بد نیست بدانید که پین نوعی پاستا لوله ای شکل است که به روشی متفاوت طبخ می شود.
اما شاید همه ما معروف ترین طعم پنی را با سس مخصوص آلفردو بشناسیم. یک فست فود خوشمزه که نوعی سالاد ماکارونی است که بافت خامه ای دارد و با انواع مرغ یا سبزیجات قابل تهیه است. در این مطلب طرز تهیه پاستا پنی مرغ آلفردو با سس آلفردو را می خوانید.
نکاتی در مورد طرز تهیه
1. برای آبدارتر شدن و خوش طعم شدن سالاد می توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.
2. قلم سیر تاثیر خوبی روی طعم ماکارونی دارد اما اگر بوی سیر را دوست ندارید می توانید به جای آن از کمی پودر پیاز استفاده کنید.
3. می توانید به جای شیر معمولی از شیر بادام استفاده کنید.
4. اگر جعفری تازه ندارید می توانید از جعفری خشک استفاده کنید.
5. می توانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید تا پاستا پنی لذیذتر شود.
6. افزودن مقداری مارچوبه به سس، سالاد را خوشمزه تر می کند.
7. برای لذیذتر شدن پاستا پنی، می توانید سبزیجاتی مانند قارچ، بروکلی، گوجه فرنگی گیلاسی، زیتون و نخود فرنگی را نیز به وعده های غذایی خود اضافه کنید.
8. می توانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کنید.
9. بلافاصله پس از آماده شدن پاستا سرو کنید تا سس و پنیر ماکارونی غلیظ شود.
زمان تقریبی پخت: 15 دقیقه آماده سازی / 20 دقیقه پخت
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- آرد: 3 قاشق غذاخوری
- سیر: 3 حبه خرد شده
- شیر: 2 لیوان
- ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: یک قاشق چایخوری نصب کنید
- پنیر پارمزان خرد شده: نصف لیوان دسته فرانسوی
- نمک و فلفل: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پاستای مرغ آلفردو پین
- سینه مرغ مربعی خرد شده: نیم کیلو
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
- ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: یک قاشق غذاخوری
- ماکارونی کاج پخته شده: 450 گرم
- جعفری تازه: 1/4 لیوان با دسته فرانسوی
- پنیر پارمزان: 1/4 فنجان دسته فرانسوی
طرز تهیه
مرحله 1: یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس کره و تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید. کمی آویشن، ریحان، نمک و فلفل اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود و حدود 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مرغ نرم شود و بپزد. سپس مرغ را بیرون بیاورید و در ظرفی جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
فاز دوم: در همان ماهیتابه کمی کره و سیر خرد شده اضافه کنید تا سس آلفردو درست شود. سیر را چند دقیقه تفت دهید و نیمی از آرد را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و سپس بقیه آرد را اضافه کنید. حالا کمی شیر به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. مقداری آویشن، ریحان، نمک و فلفل به سس اضافه کنید و هم بزنید.
فاز مجموع: وقتی سس غلیظ شد پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملا با سس ترکیب شود. حالا مایه سس آماده شده را روی پاستا بریزید و مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت تمایل می توانید در این مرحله مقداری قارچ، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته نیز به پاستا اضافه کنید. در آخر پنیر پارمزان رنده شده و مقداری جعفری به پاستا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از طعم لذیذ این غذا لذت ببرید.
[ad_2]