[ad_1]
سالادها اغلب حاوی مخلوطی از سبزیجات مختلف با سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبمیوه و غیره هستند. سالادها معمولاً سرد هستند و ممکن است علاوه بر سبزیجات حاوی غذاهای دیگری مانند تخم مرغ، لوبیا پخته باشند. گوشت، پنیر و … را باید به آن اضافه کرد زیرا باعث افزایش ارزش غذایی آنها می شود و می توان آنها را به عنوان غذای اصلی مصرف کرد.
سالاد کلم و انار یکی از سالادهای سنتی و بسیار لذیذ ایرانی است که برای بیشتر مناسبت ها مانند شب یلدا تهیه می شود. این سالاد خوشمزه یک سالاد فصل است زیرا انار فقط در پاییز و زمستان موجود است. این سالاد اگرچه بسیار خوشمزه است اما طرز تهیه آن آسان است و می توانید به راحتی آن را برای مهمانی و جمع تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.
مواد لازم برای سالاد کلم و انار
1 عدد کلم سفید کوچک
کلم بنفش 1/3
2 عدد هویج بزرگ
150 گرم گردوی خرد شده
100 گرم کشمش
2 عدد انار درشت
5 قاشق غذاخوری سس مایونز
آب لیموی تازه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
طرز تهیه سالاد کلم و انار
1- ابتدا کلم را به 4 قسمت مساوی برش دهید، آبکشی کنید سپس به ورقه های نازک برش دهید. برای خرد کردن کلم، برای صاف و تمیز شدن برش ها و در نهایت برای گرفتن سالاد زیبا ابتدا ساقه های کلم را جدا کرده سپس با چاقوی تیز مغز کلم را برش دهید. سپس دانه های کلم را جدا کنید در مرحله بعد برگ های کلم را جدا کنید. برگ های کلم را در لوله ای بپیچید و خرد کنید تا هم اندازه و هم برش های زیبایی داشته باشید.
اکثر مردم به دلیل بوی کلم کلم دوست ندارند، بنابراین مهمترین چیز در تهیه این سالاد این است که بوی کلم را از بین ببرید، در پایان سالاد خوش طعم و خوش عطری خواهید داشت.
2- سپس هویج ها را به صورت نوارهای طولی و رشته هایی مانند کلم نازک شسته، پوست گرفته و رنده کنید و در سالاد خوری بریزید و با کلم خرد شده مخلوط کنید. سپس دانه های انار را به مواد اضافه کنید.
3- تکه های گردو را چند ساعت در آب خیس کنید سپس پوست آن ها را بگیرید اگر گردو را روی پوست بگذارید ممکن است سالاد کمی تلخ شود. کشمش ها را بعد از شستن با خیساندن در آب نرم کرده و به سالاد اضافه کنید.
4- برای تهیه سس سالاد سس مایونز را در ظرفی بریزید سپس آبلیمو + نمک + فلفل سیاه + آویشن را اضافه کنید. همه مواد را با هم ترکیب کنید تا سس یکدستی به دست آید.
برخی از افراد همیشه می پرسند چه زمانی از ماست در تهیه سس مایونز یا سالاد استفاده می شود؟ به جای آن می توان از ماست استفاده کرد. تا حدودی خوشمزه است به چکیده حق انتخاب بدهید، اما ماست معمولا چکه می کند، بنابراین توصیه می شود این کار را برای مهمانی ها انجام ندهید.
5- سس آماده شده را با مواد مخلوط کنید سپس حدود 2 تا 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید و مواد را در سس خیس کنید و سپس مزه دار کنید.
سالاد انار و کلم
1- اگر می خواهید این سالاد را در قالب سرو کنید کیسه فریزر را با قیچی برش داده و کاملا باز کنید سپس در قالب مورد نظر قرار دهید تا مقداری از کیسه فریزر از قالب خارج شود. الگو: اشتباه نکنید. بعد از قرار دادن کیسه فریزر در قالب، مواد سالاد را با احتیاط داخل قالب بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا تمام قسمت های قالب در سالاد پر شود و مواد یکدست شوند، سپس در یخچال نگهداری کنید. 3 ساعت.
[ad_2]