طرز تهیه کباب خوشمزه، لذیذ و لذیذ است

[ad_1]

در رفتن قرص های مخلوط جایگاه ویژه خود را در سفر غذایی ایرانیان دارند. گاوآهن باقالی، کلام گاوآهن، گاوآهن هوو، گاوآهن شیرین، گاوآهن مینیمال و … انواع گاوآهن مختلط وجود دارد که مهمانان خاص خود را در پذیرایی دارند. کباب لای پلو نوعی لای مخلوط است، برای تهیه این کباب های آماده، لای برین را در ظرفی بریزید و بگذارید با برنج دم بکشد.

به گزارش فرارو، پخت این غذا به این شکل باعث خوش طعم شدن عطر و طعم برنج می شود. همچنین از آنجایی که این غذا بسیار شبیه است ظاهر زیبایی دارد و چشم نوازی دارد. در همین راستا تهیه کباب لای گاوآهن به همراه نکات مهم و تکنیک های مربوطه در مقصد تقدیم شما خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کباب

برنز: 1 مقیاس
گوشت را بچرخانید: 200 گرم
پیاز بزرگ: 1 عدد
زعفران دودی: قارچ چهارم
گوجا: 3 عدد
نمک، فلفل سیاه، هسته زردآلو، پودر قند: در حد اعتدال
روغن مایع: در حد اعتدال لازم است

نکات مربوط به مواد اولیه

زعفران

نکات مربوط به زعفران

سعی کنید همیشه از زعفران بخارپز شده کثیف استفاده کنید چون هر زعفرانی را می‌توان با آب زیاد دود کرد، رقیق‌تر می‌شود و مجبور می‌شود از زعفران بیشتری استفاده کند تا به رنگ دلخواه برسد. بنابراین زعفران بسیار مهم است. برای زعفران زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر اضافه کنید. سپس یک قاشق چای خوری زعفران، یک قاشق آب جوش و یک پیمانه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می شود زعفران شوکه شود و رنگ آن زیاد شود.

زعفران را در ظرف فریزر نگه دارید و اجازه دهید در هوای سرد استفاده شود. پس از هر بار استفاده، زعفران باقی مانده در فریزر قرار می گیرد. توجه داشته باشید که زعفرانی که استفاده می کنید نباید تقلبی باشد. برای درک تقلبی یا خالص بودن زعفران. زعفران را بین انگشتان فشار دهید و فشار دهید. اگه روغن نداری پس که خالص است. زعفران تقلبی معمولا براق است.

نکات مربوط به گوشت

گوشت

معمولا وقتی در مورد گوشت قرمز صحبت می کنید، بیشتر از خطرات آن صحبت می کنید. اما همانطور که می بینید گوشت قرمز حاوی سطح بالایی از پروتئین است و یکی از بهترین مواد مغذی برای تقویت عضلات و عضله سازی است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی امگا 3 و منبع غنی آهن است و در مقابله با اثرات کم خونی بسیار موثر است. صد مورد از این موارد به ساخت هموگلوبین در خون و تسریع جریان اکسیژن به قلب و مغز کمک می کند.

گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از ویتامین های گروه B است. این گروه از ویتامین ها برای ترکیب بهتر بدن ضروری هستند. همچنین به خاطر داشته باشید که گوشت قرمز ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. مهم این است که مقدار آن در حد اعتدال مصرف شود و مصرف تا 5 بار در هفته برای بدن بسیار مفید باشد. اگر از گوشت گوسفندی در تفت دادن گوشت استفاده می کنید، توجه داشته باشید که گوشت در ماهیتابه پخته می شود. بنابراین باید اندازه سفره کباب را افزایش دهید. توصیه می کنم برای تهیه کباب از مخلوط گوشت بره و رست بیف استفاده کنید.

نکات مربوط به پیاز

پیاز

اگر بخواهیم به اختصار انواع پیاز مورد استفاده را شرح دهیم، باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیاز است شروع کنیم. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. تقریباً شبیه پیاز قرمز است و به صورت خام مصرف می شود یا در سالادها و غذاها استفاده می شود. این پیاز بهترین انتخاب برای غذاهای مکزیکی نیز می باشد. پیاز قرمز فیبر بیشتری نسبت به پیاز سفید و پیاز زرد دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین ظروف غذا استفاده کرد. علاوه بر این، برای باربیکیو، سالاد و ساندویچ نیز مناسب است. پیاز قرمز دارای عطر و طعم کافی در غذا نیست بنابراین از آنها برای پخت و پز استفاده نمی شود.

سبک کباب لای پلو

ـ سیب زمینی را پوست کنده و آب آن را بگیرید. سپس گوشت تفت داده شده را به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل هندی و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی زعفران اضافه کنید. گوشت و پیاز را هم بزنید تا خوب با سبزیجات مخلوط شوند. کف ماهی را با روغن بسیار کم چرب بپوشانید. به اندازه یک پرتقال از گوشت بردارید و دستکش را بپوشید. کباب ها را آماده کنید و ماهی را روی اجاق بگذارید و گاز را روشن کنید و شعله را به حداقل برسانید. به این ترتیب گوشت را از دو طرف قرمز کنید.

ـ پس از سرخ شدن لبه های کباب ها و پیچیدن لبه ها، دور لبه ها و داخل لبه های خوراکی را با کمی روغن دایره کرده و لبه ها را صاف کنید.

3. بعد از اینکه برنج را آب کردید به آن نمک و آب اضافه کنید. نمک را به مقدار کم اضافه کنید که کمتر از حد معمول است. برنج را چند ساعت در فر قرار دهید. یک اسب فقیر بهتر از بی اسبی است. اگر وقت دارید حتما برنج را قبل از شب بردارید. برای کشیدن آب یک فنجان برنج به آب اضافه کنید و آن را گرم کنید. نمک به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید. آبی که به مفرغ اضافه می شد و برنزی که با آن خورده می شد، خالی می کردند و برنز را در آب جوش می خوردند.

کباب لای پلو

دمای نقطه جوش برنزی نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط ​​به زیاد باشد. به درب دست نزنید و صبورانه منتظر بمانید تا آب بجوشد. وقتی آب دوباره به جوش آمد، برنج را چند بار از راه دور و البته با احتیاط چک کنید تا دوباره دانه ها بیرون بیایند. مراقب باشید برنج نخورید. حدود چهارده دقیقه است. البته در مورد آب پز کردن برنج هم یه جورایی همینطوره. زمان مناسبی است که برنز خیس شود تا دانه ها نرم شوند. اما مغز هنوز آنجاست.

بعد از اینکه برنز را خیس کردید، اجازه دهید آب برنز را کاملا خیس کند. سپس آب سرد را به سبوس برنج اضافه کنید تا زمانی که دانه های پخته شده قطع شود و بین دانه های خارج از سبوس برنج نمک اضافی وجود نداشته باشد تا زمانی که برنج پر سر و صدا شود. اگر می خواهید برنز بلندتر شود، وقتی برنز شروع به جوشیدن کرد، یک قطره آب سرد به آن اضافه کنید. این باعث می شود مغز شوکه شود و قد بلندتر شود. مراقب باشید از وسط برنز آب سرد اضافه نکنید. در عوض راحتی را به طرفین اضافه کنید.

به برخی از کلیدها نگاهی بیندازید و به تهدیدات نگاه کنید. داخل کاسه بری چند پفک برنز بزنید سپس کباب ها را آماده کرده و برای برنج آماده کرده و قرمزها را روی آن ها قرار دهید. بقیه سبوس ها را روی کباب ها و ناگت ها خرد کنید و در آخر روغن و زعفران کمتری به سبوس اضافه کنید. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و اجازه دهید گاز دم بکشد. پس از پخته شدن برنج، کباب ها برای شما آماده است، بنابراین می توانید آنها را برگردانید و نوش جان کنید.

[ad_2]

Markus Saunders

درونگرا. نینجا دارای گواهی فرهنگ پاپ. نویسنده. مدافع غذا عاشق موسیقی پرشور.

تماس با ما