طرز تهیه کروسانت مرغ غذای جدید و خوشمزه

[ad_1]

این روزها که بیش از هر زمان دیگری در خانه مشغول آشپزی هستیم و هر بار که مسئولیت آشپزی بر دوش یکی از اعضای خانواده می افتد، می توانیم غذاهای جدید را امتحان کنیم. یکی از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بی نظیری دارد و در عین حال به راحتی پخته می شود.

مواد لازم برای تهیه خمیر کروسانت:

آرد گندم: دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر: دو و نیم قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

کره: 125 گرم

کرم: یک ترازو

اجزای داخل صلیب:

مرغ تخت: 5 عدد

سیب زمینی: 1 عدد

پیاز خرد شده: یک عدد

هویج: یک عدد

فلفل دلمه ای: یک عدد

نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به میزان لازم

جعفری: 2 قاشق غذاخوری

کره: مقدار کمی

زرده تخم مرغ: 2 عدد

تهیه و تجویز:

1. در ظرفی بیکینگ پودر و نمک را داخل آرد الک کرده و مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و مواد را با انگشتان خود ورز دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود و تکه های بزرگی از کره باقی نماند. خامه را به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. روی آن را با آرد بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید.

. کره را در تابه ذوب کنید تا مواد داخل کروسان آماده شود. سیب زمینی و هویج را سرخ کنید تا کمی پخته شود. مرغ، پیاز و فلفل دلمه ای، سیر، پاپریکا، نعناع خشک، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. سپس جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آتش را خاموش کنید.

3. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کاغذ مومی را روی سینی فر بگذارید و کمی روغن بپاشید.

4. پس از استراحت; خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و کمی ورز دهید. سپس توپ را به دو قسمت تقسیم کنید. یک خمیر را بردارید و با وردنه صاف کنید و به شکل مثلث برش دهید. یا می توانید مانند پیتزا آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.

5. یکی از مثلث ها را بردارید و با وردنه باز کنید تا کمی بزرگتر شود. حدود 2 میلی متر قطر دارد.

6. در انتهای خمیر مقداری از مواد را اضافه کرده و در انتهای مثلث بغلتانید. سپس گوشه های راست و چپ را کمی خم کنید.

7. کروسان ها را روی سینی فر قرار دهید، تخم مرغ های همزده را بمالید و کنجد بپاشید.

8. سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

منبع: ایرنا

[ad_2]

Roy Christensen

متخصص اینترنت دانشجو. نینجا فرهنگ پاپ. علاقه مندان پرشور توییتر.

تماس با ما