[ad_1]
فرادسس یکی از هیجان انگیزترین ادویه های دنیای آشپزی است که بسیار محبوب است. سس ها در طعم ها و طعم های مختلف موجود است که برای تهیه غذاهای اصلی، پیش غذا و سالاد استفاده می شود. سس ها در دنیای فست فود نیز طرفداران زیادی دارند، به طوری که می توان گفت هر کدام از این فست فودها با نوع خاصی از سس سرو می شوند.
به گزارش فرارو، امروزه می توانید انواع سس ها را در طعم ها و رنگ های مختلف در سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید. اما تهیه سس در خانه آسان است و زمان زیادی نمی برد. اگر می خواهید چند سس خانگی خوشمزه را مدل کنید، در ادامه مطلب با 5 مدل سس مناسب برای سرو فینگر فود، سرخ کردنی و سرخ کردنی آشنا شوید.
چدار عمیق
دیپ سس غلیظی است که معمولاً بر پایه شیر، خامه ترش، ماست یا پنیر نرم است. چدار دیپ یا سس زرد یک سس غلیظ خوشمزه است که برای انواع غذاهای گوشتی مانند استیک، ساندویچ همبرگر، برگر، هات داگ، پاستا و سبزیجات کبابی و کبابی عالی است.
مواد لازم برای تهیه دیپ چدار
آرد گندم: 1 قاشق مرباخوری
شیر: نصف لیوان
کره: 25 گرم
پنیر چدار یا گودا: 5 ورق
نمک: به دلخواه
طرز تهیه
ابتدا کره را در تابه ریخته و با حرارت ملایم در فر قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد را در کره اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا شیر را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید. وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، کمی نمک اضافه کنید و سپس تکه های پنیر چدار را اضافه کنید. با قاشق هم بزنید تا تکه های پنیر کاملا در شیر حل شود. توجه داشته باشید که این فرورفتگی ها به مرور زمان سفت می شوند. اگر غذای خود را برای سرو کردن خیلی سخت میدانید، آن را برای چند دقیقه در تابه گرم کنید.
سس تارتار
سس تارتار محبوب ترین و لذیذترین سس بر پایه زرده تخم مرغ است و در غذاهای دریایی مانند میگوی سرخ شده، میگوی پف کرده یا سایر غذاهای سرخ شده مانند مرغ چینی، ناگت مرغ، قارچ سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
ترشی رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک: 1 عدد
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سس مایونز را در ظرفی بریزید و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا سس مایونز رقیق شود. سپس پیاز ریز خرد شده را به سس مایونز اضافه کنید. بعد خیارشور، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
سس مخصوص سرخ کردن و سرخ کردن
سس سرخ شده یک سس و چاشنی خوشمزه است که با سیب زمینی سرخ شده، مرغ و قارچ سرخ شده سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه آرد سوخاری مخصوص
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب: 1 قاشق چایخوری
پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
سیر رنده شده: 1 حبه
نمک: به دلخواه
طرز تهیه
ابتدا سس مایونز و سرکه سیب را در ظرفی بریزید. هم بزنید تا سس رقیق شود؛ سپس سیر رنده شده، سس کچاپ، پاپریکا، فلفل قرمز و کمی نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
مهر
این سس که با سس مایونز و خردل درست شده است، برای سرو با انواع فست فود و فینگر فود بسیار مناسب است.
مواد لازم برای تهیه سس خردل
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
نمک: به دلخواه
طرز تهیه
ابتدا در ظرف مناسبی سس مایونز و آبلیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا سس کمی رقیق تر شود. سپس پیاز خرد شده، سس خردل و نمک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا سس یکدست شود.
سس سیر
این سس بر پایه سس مایونز و سیر رنده شده یک سس خوشمزه و بسیار پرطرفدار است که برای سرو انواع ساندویچ، قارچ سوخاری یا فیله بند دار استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه سس سیر
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده: 1 حبه بزرگ
پیاز: 1 عدد
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
نمک: به دلخواه
طرز تهیه
ابتدا سس مایونز را با آب لیمو در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا سس رقیق شود. سپس سیر رنده شده، جعفری و پیاز خرد شده و کمی نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.
[ad_2]