قرار دادن چرخشی جدید در دستور العمل های کلاسیک – fastesco.ir
fastescobanner

قرار دادن چرخشی جدید در دستور العمل های کلاسیک

پشت خط • ملیسا کلارک

پست برگزیده: احتمال پایان یارانه 46 میلیونی!

ملیسا کلارک، نویسنده غذاهای تعطیلات، شیرینی مورد علاقه او و نحوه آرامش او وقتی آشپزی نمی کند.


ملیسا کلارک، نویسنده غذا، که از سال 1997 در تایمز همکاری داشته است، دیپ فرید توینکی را به جهان معرفی کرده است. او هزاران دستور غذا را منتشر کرده است و از سال 2007 ستون هفتگی خود را در تایمز می نویسد. . خانم کلارک با تقسیم روزهای خود بین تست دستور پخت و نوشتن، داستان‌های روند، راهنماها، مقالات بی‌شماری، ویدیوها و 44 کتاب آشپزی را منتشر کرده است که به زودی کتاب جدیدی منتشر خواهد شد. در اینجا، او در مورد چگونگی تعطیلات برای یک نویسنده غذا، شیرینی مورد علاقه او – شیرینی کوتاه – و اینکه چگونه می تواند با چشم بند یک دسته درست کند صحبت می کند.

این مصاحبه ویرایش و خلاصه شده است.

چگونه نوشتن برای تایمز را شروع کردید؟

فکر می کنم اولین مطلب را در سال 1997 نوشتم. آقایی به نام ریک فلاست در آن زمان سردبیر بخش Dining In / Dining Out بود و از من خواست که یک ستون کوتاه به نام زنجیره غذایی انجام دهم. این درست قبل از رفتن شما به WikiHow بود. مردم با سؤال می نویسند و ما چیزی را برای پاسخ چاپی انتخاب می کنیم. اولین کار من زدن سفیده تخم مرغ و تکنیک درست برای انجام آن بود. هر هفته در روزنامه نبود. احتمالاً ماهی دو بار همینطور بود. ریک سوال را انتخاب می کند و سپس من پاسخ را می نویسم. سپس، در سال 2007، زمانی که پیت ولز سردبیر ناهارخوری بود، یک ستون به من داد و آن زمان بود که A Good Appetite متولد شد.

تمرکز کار خود را در تایمز چگونه توصیف می کنید؟

وبلاگ های غذایی زمانی شروع به کار کردند که در سال 2007 شروع به نوشتن ستون کردم. و ما به دستور العمل ها صدایی می دادیم که قبلاً نداشتند. این ایده جدیدی برای پیت بود که به نویسندگان فضایی بدهد تا کمی شخصی تر در مورد دستور العمل ها بنویسند. کمی شخصی و کمی اعتقادی بود – ما چیزی به شما یاد می‌دادیم. ما هم اجازه می دادیم به ذهن کوک بیایی. ما هنوز از این ایده مطلع هستیم که قرار است چیزهایی را به شما آموزش دهیم و غذای لذیذی به شما بدهیم و اجازه دهیم وارد شوید و شخصیت هایی را به شما نشان دهیم.

چه زمانی تصمیم گرفتید نویسنده غذا شوید؟

همیشه می‌دانستم که می‌خواهم نویسنده شوم و نمی‌دانستم چه شکلی خواهد داشت. و بسیاری از نویسندگان غذا، به ویژه آنهایی که در نسل من هستند، خواهند گفت: “خب، من MFK Fisher را خواندم.” و آنها دور هم جمع شدند، و من متوجه شدم، هی، من می توانم در مورد غذا با دقت، متفکرانه بنویسم، که فراتر از نوشتن در مورد دستور العمل ها است. در آن زمان شروع به کار آزاد کردم و تا جایی که می توانستم غذا نویسی کردم.

قرار دادن چرخشی جدید در دستور العمل های کلاسیک

سونیا نوروزی
چرا fastesco.ir اینقدر کم محتوا منتشر می‌کنه؟ 😊
مسئول fastesco.ir
قول می‌دیم سرعت انتشار رو بالا ببریم، همراه گرامی! 😊
سامان فردوسی
Admin، سامان فردوسی می‌گه یه کلمه قاطیه، یه نگاهی بندازید 😒
مسئول fastesco.ir
مرسی که تیزبینی، سامان فردوسی عزیز! حتماً اصلاح می‌کنیم، دمت صمimi 🔍
المیرا موسوی
المیرا موسوی فکر می‌کنه داده‌ها مناسب بود، قابل اعتماده!
مسئول fastesco.ir
خوشحالیم که اعتمادت رو جلب کردیم، المیرا موسوی رفیق!
صادق شفیعی
fastesco.ir موضوعات جالبی انتخاب می‌کنه، صادق شفیعی می‌گه کاش تعاملی‌تر بود!
مسئول fastesco.ir
پیشنهاد خوبیه، صادق شفیعی رفیق! سعی می‌کنیم تعامل بیشتری اضافه کنیم.
زهرا عسگری
واقعاً از این پست خوشم اومد، خیلی ارزشمند بود! 🎈
مسئول fastesco.ir
ممنون از تعریف، خوشحالیم که براتون کاربردی بود! 🎈
ارسلان حیدری
از fastesco.ir ممنونم که این موضوعات رو پوشش می‌ده، ارسلان حیدری خیلی به‌دردم خورد!
مسئول fastesco.ir
خوشحالیم که برات ارزشمند بود، ارسلان حیدری دوست من!
فرانک جعفر
فرانک جعفر حس می‌کنه topic مناسب بود، ولی یه ناچیز boring بود!
مسئول fastesco.ir
ممنون از فیدبک، فرانک جعفر دوست من! سعی می‌کنیم طنز اضافه کنیم.
بهرامی محمدخانی
fastesco.ir همیشه موضوعات ترند داره، بهرامی محمدخانی می‌گه فوق‌العاده‌ست!
مسئول fastesco.ir
خوشحالیم که فکر می‌کنی به‌روزه، بهرامی محمدخانی عزیز جان!
ساناز قربانی
چرا fastesco.ir محدود content درباره این موضوعات داره، ساناز قربانی طرفدارشه! 🍰
مسئول fastesco.ir
قول می‌دیم بیشتر سراغش بریم، ساناز قربانی عزیز! 🍰
محمد بهشتی
قرار دادن چرخشی جدید در دستور العمل های سنتی منو ساعت‌ها سرگرم کرد، محمد بهشتی می‌گه fastesco.ir بهترینه!
مسئول fastesco.ir
چقدر خوبه که قرار دادن چرخشی تازه در دستور العمل های کلاسیک جالب بود، محمد بهشتی هم‌راه!
پرستو عبداله‌زاده
پرستو عبداله‌زاده فکر می‌کنه از داده‌ها نیکو استفاده شده، قابل اعتماده.
مسئول fastesco.ir
خوشحالیم که اعتمادت رو جلب کردیم، پرستو عبداله‌زاده رfiق!

Heidi Avery

پنکه تی وی جنرال. کارآفرین. پیشگام زامبی مغرور. تحلیلگر. خالق شیطانی متعصب توییتر.

تماس با ما