23 اشتباه رایج آشپزی که غذا را خراب می کند

[ad_1]

آیا کتاب دستور غذا همه چیز را در مورد آن غذا نمی گوید؟ یا مرگ ناشی از سالها تجربه. بیاید مرور کنیم:

1. آرد اضافه نکنید

اگر آن را الک نکنید تا از آرد در غذایتان استفاده کنید، برش داده می شود و با گرم شدن به صورت گلوله گرم می شود. با الک کردن آرد مقداری از آردهای چسبیده به هم به دلیل رطوبت هوا جدا می شود.

2. مقدار زیادی پاستا را بجوشانید

هنگام جوشاندن ماکارونی تمیز قبل از جوشاندن، مراقب باشید که بیش از حد پخته نشود. زیرا هنگام تهیه یا افزودن مواد جدید برای ادامه پخت، به اصطلاح ماکارونی ذوب می شود و ظاهر خود را از دست می دهد.

3. آب اضافی در برنج

برای دم کشیدن برنج، یک مشت آب اضافه کنید. اگر فکر می کنیم کم است بعد از پخت آب اضافه می کنیم. برنج هم با کمی آب بیشتر پخته می شود.

4. هم زدن را فراموش کنید

فراموش كردن هم زدن غذا، به خصوص هنگام سرخ كردن يا برشته كردن، باعث پخت ناهمواري غذا مي شود. بنابراین یک قسمت کاملاً پخته و قسمت دیگر پخته نشده است. گاهی ممکن است التهاب ایجاد شود.

5. قالب کیک را چرب نکنید

اگر به پخت کیک علاقه دارید، باید بدانید که قالب کیک را قبل از ریختن مواد داخل آن، باید چرب کنید. بهتر است این کار را با روغن مایع سرخ کردنی با ظرفیت دمای بالا انجام دهید، از کره استفاده نکنید. چون می سوزد. این کار را می کنیم تا کیک ما به ظرف نچسبد و هنگام سرو کاملا جدا باشد.

6. از کاغذ مومی استفاده نکنید

وقتی می خواهیم در فر خود کوکی بپزیم، حتما از کاغذ مومی برای دسر استفاده کنیم. این کار از چسبیدن شیرینی به سینی فر در هنگام جدا شدن جلوگیری می کند.

7. پختن بیش از حد سبزیجات

اگر سبزیجات را زیاد بپزید یا سرخ کنید، ویتامین ها را از بین می برد و همچنین ظاهر و تغییر شکل آنها را تغییر می دهد.

8. مقدار زیادی شکر و نمک اضافه کنید

مقدار شکر و نمک موجود در غذا بسیار خوشمزه است. پس بهتر است کمی شکر و نمک به غذا اضافه کنید. هنگام صرف غذا، اگر غذای شور یا شیرین می خواهید، می توانید بلافاصله آن را اضافه کنید.

9. محتوای روغن کم

درست است که باید مراقب باشید هنگام پخت و پز زیاد از روغن استفاده نکنید. اما کمبود روغن برای غذا خوب نیست. چربی ها علاوه بر اینکه منبع اصلی انرژی برای بدن شما هستند، ویتامین های زیادی را نیز جذب می کنند.

10. نادیده گرفتن ترازو

این خطا زمانی رخ می دهد که طبق دستورالعمل کتاب آشپزی آشپزی می کنیم. اگر به قطعات یا تعداد آنها توجه نکنید، قطعا غذا مشکل ساز خواهد شد.

11. غذا را در فر چک کنید

هنگام تنظیم دما و تایمر و قرار دادن غذا در فر، زمانی که تایمر تمام نشده است، نباید فر را باز یا بسته کنید. گرمای فر را هدر می دهد و نمی توان آن را در همه جا پخت.

12. از یخ یا مواد یا تجهیزات داغ استفاده کنید

هنگام پخت و پز، بسیار مهم است که مواد مورد استفاده و ظروف تقریباً در دمای اتاق یکسان باشند. تا زمانی که مواد داغ یا یخ اضافه کنید، در دستورالعمل پخت ذکر نشده است.

زیرا گرما و سرما باعث تغییرات فیزیکی و تغییرات شیمیایی در غذا می شود. به عنوان مثال، زمانی که غذا را با آب داغ مخلوط می کنید، ممکن است غذا بیش از حد پخته شده باشد. این کار از ترد شدن غذا جلوگیری می کند.

13. فر درجه بالا

گاهی اوقات به دلیل نداشتن زمان کافی از گرما زیاد استفاده می کنیم. لازم به ذکر است که اگر فر را زیاد کنید احتمال سوختن زیاد می شود و ثانیا ممکن است در بعضی جاها خام بماند.

14. از غذاهای نامناسب استفاده کنید

آشپزی را در یک ظرف مخصوص امتحان کنید. مثلا اگر می خواهید مواد را سرخ کنید، بسته به مقدار مواد و مقدار روغنی که استفاده می کنید، تابه ای به اندازه و ارتفاع مناسب بکشید.

15. صبر کنید تا خنک شود!

این اشتباهی است که اکثر ما مرتکب شده ایم. وقتی مواد را از فر خارج می کنید، مخصوصاً اگر کوکی یا شیرینی است، منتظر خنک شدن آن نباشید. آن را از حرارت داغ جدا کنید.

16. قابلمه کوچک برای جوشاندن پاستا

اگر از یک قابلمه کوچک برای جوشاندن ماکارونی استفاده کنید، کاملا پخته نمی شود. در عوض، آنها به هم می چسبند.

17. زمان مناسب برای طبخ گوشت

از آنجایی که گوشت معمولا دیرتر از اکثر غذاها پخته می شود، بهتر است زمان دقیقی برای پخت کامل داشته باشید و در فر قرار دهید یا بر این اساس از قبل بپزید. چون گاهی حتی با نگاه کردن به آنها نمی توان فهمید که پخته شده اند یا نه. ممکن است روی گوشت کامل پخته شود، اما داخل آن خام است.

18. تمیز کردن گریل و کباب پز

بهتر است قبل از استفاده از این دستگاه ها استفاده نکنید. اما بعد از استفاده تمیز کنید. این باعث آسیب کمتری به تجهیزات می شود.

19. سوزاندن عمدی غذا

بعضی ها مثلاً مرغ سوخته یا قابلمه سوخته ته آن می خورند. باید گفت مقدار سیاه و سوخته غذا کربن است که آسیب زیادی به بدن وارد می کند.

20. در زمان نامناسب اضافه کنید

حتی اگر همه چیز را به نسبت درست درست کرده باشید. اما اگر غذاهای دیگر را در زمان نامناسب یا در حین راه رفتن دور بریزید، ممکن است غذای شما فاسد شود.

21. از همزن و همزن اشتباه استفاده کنید

هنگام پخت طبق دستور، حتما از همزن یا همزن استفاده کنید. استفاده از این دو به جای یکدیگر نتایج مورد انتظار را به شما نخواهد داد.

22. مواد را در زمان استفاده آماده کنید

اگر قرار است برای شام از پیاز و سیر خرد شده استفاده کنید، توصیه می شود این غذا را از 2 ساعت قبل تهیه کنید نه صبح و بعد از ظهر.

23. قبل از سرو غذا را مزه نکنید

برای برخی ممکن است مزه نکردن غذا قبل از سرو، باعث افتخار باشد. اما این بسیار اشتباه و خطرناک است. گاهی اوقات فقط اضافه کردن نمک یا فلفل طعم خوبی دارد.

[ad_2]

Cassie Wells

حل کننده مشکل به طرز خشمگینانه ای فروتن. ماون فرهنگ پاپ استاد عمومی موسیقی. متعصب وب هیپستر پسند. ارتباط دهنده.

تماس با ما