[ad_1]
ماکارونی یک غذای ایتالیایی است و یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیاست و با توجه به فرهنگ غذایی محلی در جاهای مختلف طبخ می شود.
این غذای خوشمزه و پرطرفدار در ایران به روش های مختلفی تهیه می شود و ادویه های استفاده شده در آن نیز متفاوت است.
مواد لازم برای تهیه چاشنی پاستا با گوشت و مرغ
فلفل: یک قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق غذاخوری
پودر تم: نصف قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق غذاخوری
گشنیز: نصف قاشق غذاخوری
جوزندی: یک عدد
sbz: شماره هفت
گلپر: نصف قاشق غذاخوری
ادویه کاری: نصف قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری
میخک: یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر علف لیمو: نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه ادویه پاستا
همه مواد را آسیاب کرده و خوب مخلوط کنید. می توانید در هر وعده پاستا از یک قاشق غذاخوری استفاده کنید.
این ادویه ها پاستا را خوشمزه و متنوع می کنند.
ویژگی های ترکیبات ادویه
هر 100 گرم جوز هندی نیمی از نیاز روزانه شما به منیزیم را تامین می کند.
نعناع خشک به دلیل داشتن ویتامین C فراوان برای تقویت لثه بسیار مفید است.
لیمو عمانی حدود 88 درصد از ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین می کند.
– فلفل هضم غذا را بهبود می بخشد و بنابراین کاهش وزن محسوب می شود.
گلپر آرام و حتی خوشحال است.
کرفس سطح هورمون استرس را در بدن کاهش می دهد.
– دانه گشنیز برای تصفیه خون بسیار استفاده می شود.
– فلفل سفید عملکرد کلی بدن را بهبود می بخشد و از برخی بیماری های سرطان معده و روده بزرگ محافظت می کند.
100 گرم دارچین تمام کلسیم مورد نیاز بدن را تامین می کند.
ریحان خشک به دلیل وجود منیزیم و کاهش چربی و کلسترول، جریان خون را در بدن تسهیل می کند.
آویشن تا حد زیادی چربی خون و فشار خون را کاهش می دهد.
آهن و فیبر موجود در پودر سیر برای عملکرد روده و یبوست مهم هستند.
زنجبیل یک ماده طبیعی قوی است که از گرسنگی و پرخوری جلوگیری می کند.
زیره رطوبت را از بین می برد و معده و کبد را تقویت می کند.
– 100 گرم پودر زردچوبه غذای مورد نیاز بدن را به مدت دو روز تامین می کند.
فلفل قرمز یک آنتی اکسیدان قوی است و رادیکال های آزاد را از بین می برد، بنابراین از سرطان، بیماری های قلبی و مشکلات کبدی جلوگیری می کند.
پیاز سرشار از ترکیبات گوگرد قوی است که باعث سلامتی می شود.
منبع: عصر ایران
[ad_2]