fastescobanner

8 ویژگی آب هویج

[ad_1]

آب هویج بسیار غنی و مغذی است که برای حفظ سلامتی خود باید در رژیم غذایی خود بگنجانیم.

به گزارش هلث لاین، هویج منبع غنی پتاسیم، ویتامین های C و A است که به بهبود سلامت چشم و تامین ویتامین های بدن کمک زیادی می کند و فواید دیگری نیز دارد که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.

1. ارزش غذایی بالایی دارد.

آب هویج رنگدانه های کاروتنوئیدی لوتئین و زآگزانتین را فراهم می کند که به عنوان آنتی اکسیدان در بدن عمل می کنند. آنتی اکسیدان ها با مولکول های فراری به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کنند. کاروتنوئید اصلی موجود در آب هویج بتا کاروتن است که مسئول رنگ نارنجی هویج است. بدن آن را به آنتی اکسیدان ویتامین A تبدیل می کند.

250 میلی گرم آب هویج شامل:

الف) 96 کالری

ب) 2 گرم پروتئین

ج) کمتر از 1 گرم چربی

د) 9 گرم کربوهیدرات

ه) 2 گرم فیبر

ج) ویتامین های A، C و پتاسیم فراوان

. به حفظ سلامت چشم کمک می کند.

آب هویج سرشار از مواد مغذی است که برای سلامت چشم بسیار مهم است. ویتامین A برای سلامت چشم بسیار مهم است. مطالعات متعددی در مورد استفاده از میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین A انجام شده و نتایج آنها نشان داده است که مصرف انواع میوه ها و سبزیجات خطر نابینایی و بیماری های مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد. آب هویج منبع عالی لوتئین و زآگزانتین است که از چشم در برابر آسیب نور محافظت می کند. خوردن بیشتر غذاهای حاوی لوتئین و ساکسون می تواند خطر ابتلا به بیماری های چشمی مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش دهد که می تواند منجر به پیری چشم شود.

3. قدرت سیستم ایمنی را تقویت می کند.

آب هویج حاوی هر دو ویتامین A و C به عنوان آنتی اکسیدان است و از سلول های ایمنی در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. علاوه بر این، آب هویج منبع غنی ویتامین B6 است که برای پاسخ ایمنی ضروری است. کمبود ویتامین B6 بر رشد لنفوسیت ها (سلول های سیستم ایمنی) تأثیر منفی می گذارد.

4. ضد سرطان است.

آب هویج حاوی ترکیباتی است که می تواند بدن را در برابر سرطان مقاوم کند. پلی استایرن، بتاکاروتن و لوتئین حاصل از عصاره آب هویج می توانند در برابر سلول های سرطان خون موثر باشند. آزمایشات لوله آزمایش نشان داد که استفاده از عصاره آب هویج تنها در 72 ساعت باعث مرگ سلول های سرطان خون و دوره رشد آنها می شود.

5. قند خون را کنترل می کند.

نوشیدن مقدار کمی آب هویج به کاهش سطح قند خون کمک می کند. تحقیقات روی موش های مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داده است که آب هویج قند خون را کاهش می دهد. زیرا حاوی پروبیوتیک هایی است که باکتری های مفید مرتبط با دیابت هستند. قند خون با اثر ضد التهابی رنگدانه های آنتوسیانین کنترل می شود.

6. سلامت پوست را بهبود می بخشد

وجود ویتامین های گروه B در آب هویج باعث سلامت پوست می شود. یک فنجان آب هویج (250 میلی لیتر) نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می کند که کلاژن تولید می کند. این مخلوط فراوان ترین پروتئین فیبر در بدن است که به پوست خاصیت ارتجاعی و استحکام می بخشد. علاوه بر این، ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از پوست در برابر آسیب رادیکال های آزاد که باعث ایجاد لک می شود محافظت می کند. بتاکاروتن موجود در آب هویج نیز از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند.

7. به بهبود عملکرد قلب کمک کنید.

آب هویج به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند. آب هویج منبع خوبی از پتاسیم است، ماده معدنی که نقش مهمی در کنترل فشار خون دارد. نشان داده شده است که غذاهای غنی از پتاسیم در پیشگیری از فشار خون بالا و سکته مغزی بسیار مفید هستند. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در آب هویج برای عملکرد قلب نیز مفید است.

8. از کبد محافظت می کند.

کاروتنوئیدهای موجود در آب هویج برای سلامت کبد مفید است. مطالعات متعدد نشان داده اند که کاروتنوئیدها دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی در برابر بیماری کبد چرب (غیر الکلی) هستند. کبد چرب زمانی اتفاق می افتد که چربی در کبد انباشته شود. به طور کلی، رژیم غذایی نامناسب، اضافه وزن یا چاقی و عوامل ژنتیکی می تواند منجر به کبد چرب در بدن و در نهایت منجر به زخم کبد و آسیب بیشتر شود.

[ad_2]

Yareli Estes

دانش آموخته مواد غذایی هاردکور. حلال مشکل لاعلاج متعصب الکل متخصص توییتر پیشرو پرشور اینترنت.

تماس با ما