fastescobanner

چرا با افزایش سن چاق می شویم؟


چند ساعت پس از صرف صبحانه، بدن همه افراد، از پیر و جوان، واکنش متفاوتی به این وعده غذایی نشان می دهد. این تفاوت ها توضیح می دهد که چرا با افزایش سن وزن اضافه می کنیم و مهمتر از آن، چگونه می توانیم این روند را معکوس کنیم.

پست برگزیده: مسعود نمی خواهد خداحافظی کند

به گزارش باشگاه خبرنگاران، پیش از این تصور می شد که افزایش وزن در میانسالی به دلیل کاهش متابولیسم (یا متابولیسم) یا به طور خاص چیزی است که دانشمندان آن را «متابولیسم آرام» می نامند. یک مطالعه قابل توجه منتشر شده در شماره آگوست مجله Science نشان می دهد که سلول های ما در دهه چهارم یا پنجم زندگی (40 سال یا 50 سال بعد) به همان اندازه که در دهه دوم زندگی می چرخند، می چرخند.

در واقع سرعت متابولیسم تا حدود 60 سالگی کاهش نمی یابد و زمانی که شروع به کاهش می کند به کمتر از 0.7 درصد در سال می رسد. بنابراین افزایش وزنی که با افزایش سن و بین بدن خود در حال حاضر و در بیست سالگی احساس می کنید به دلیل متابولیسم نیست.
تفاوت عضلات در سنین مختلف

بدن یک جوان 20 ساله برای صبحانه پروتئین می خورد. 12 گرم پروتئین از تخم مرغ و 4.5 گرم از نان گندم با حداکثر کارایی به دست می آید و پروتئین را به سلول های عضلانی جدید و سالم تبدیل می کند. کل این فرآیند سنتز پروتئین نامیده می شود. اما وقتی این روند در 20 سالگی ادامه دارد، در بدن شما اتفاق نمی افتد.

تحقیقات نشان می دهد که افراد مسن برای رسیدن به همان فرآیند عضله سازی که یک فرد جوان می تواند با خوردن چند تخم مرغ به آن دست یابد، به ۲۵ تا ۳۰ گرم پروتئین نیاز دارند.

آنچه شما باید بدانید این است که بدن انسان دائما در حال تجزیه و عضله سازی است. اما زمانی که در دراز مدت، روند تخریب عضله بسیار فراتر از فرآیند ترمیم باشد، در نهایت منجر به آسیب به بافت عضلانی می شود. مطالعات نشان می دهد که افراد مسن معمولاً 25 تا 30 گرم مورد نیاز برای عضله سازی را دریافت نمی کنند که باعث می شود عضلات آنها در طول روز ضعیف تر شوند. در سنین بین 30 تا 40 سالگی، بزرگسالان هر دهه سه تا هشت درصد از عضلات خود را از دست می دهند.

هرچه عضله کمتری داشته باشیم، چربی بیشتری می گیریم. ماهیچه ها نه تنها کالری بیشتری می سوزانند بلکه به کنترل قند خون نیز کمک می کنند. هرچه عضله کمتری داشته باشید، قند خون شما بالاتر می رود و بدن شما باید قند بیشتری را به چربی تبدیل کند.

باید بدانید که از دست دادن عضلات با خطر ابتلا به دیابت، سرطان، بیماری قلبی، آلزایمر و ضعف سیستم ایمنی مرتبط است.

چرا با افزایش سن چاق می شویم؟

منبع: برگرفته از وب سایت انجمن بازنشستگان آمریکا (AARP).

پرویز خسروی
چرا fastesco.ir اینقدر دیر به دیر محتوا می‌ذاره؟
مدیر وبسایت fastesco.ir
معذرت از تأخیر، همراه گرامی! داریم روی مطالب مدرن کار می‌کنیم.
مهران مصباحی
این محتوا خیلی آسان بود، انتظار بیشتری داشتم. 🍂
مدیر وبسایت fastesco.ir
متأسفیم که انتظاراتتون رو برآورده نکرد، سعی می‌کنیم عالی‌تر بشیم! 🍂
امیر شفیعی
چرا fastesco.ir کم content درباره این موضوعات داره، امیر شفیعی طرفدارشه!
مدیر وبسایت fastesco.ir
قول می‌دیم بیشتر سراغش بریم، امیر شفیعی عزیز!
حسنی حافظی
حسنی حافظی حس می‌کنم موضوع خیلی تخصصی بود، ساده‌تر نمی‌شه؟
مدیر وبسایت fastesco.ir
نظرت مهمه، حسنی حافظی هم‌راه! سعی می‌کنیم عمومی‌تر بنویسیم.
طاها گرجی
کاش fastesco.ir اپلیکیشن بی‌خطا کنه، طاها گرجی می‌گه خیلی باحاله!
مدیر وبسایت fastesco.ir
ایده‌ی جذابی بود، طاها گرجی دوست من! حتماً بررسی می‌کنیم.
بهرام محمدخانی
Admin، یه اشتباه علمی دیدم، لطفاً چک کنید. 🚤
مدیر وبسایت fastesco.ir
ممنون که اطلاع دادی، دوست من! حتماً بررسی می‌کنیم. 🚤
حسام مصباحی‌فر
می‌تونید یه بخش برای وبینار اضافه کنید؟
مدیر وبسایت fastesco.ir
پیشنهاد جالبیه، حتماً بررسی می‌کنیم!
پدرام سلطانی
کاش fastesco.ir یه mobile app صحیح کنه، پدرام سلطانی می‌گه خیلی awesome می‌شه!
مدیر وبسایت fastesco.ir
ایده‌ی جذابی بود، پدرام سلطانی رفیق! حتماً بررسی می‌کنیم.
اکبر سلطانی
fastesco.ir محتوای نابی داره، اکبر سلطانی می‌گه کاش یه ریز ارزون‌تر بود 😏
مدیر وبسایت fastesco.ir
نظرت مهمه، اکبر سلطانی هم‌راه! تعادل رو نگه می‌داریم، دمت گرم 😎
آرمان افشاری
آرمان افشاری می‌گه مثالای واقعی انگار از دل زندگی بودن، دمتون گرم! 🎵
مدیر وبسایت fastesco.ir
مرسی از تعریف قشنگت، آرمان افشاری هم‌راه! همیشه سعی می‌کنیم واقعی باشیم. 🎵

Makayla Massey

کاشف برنده جایزه کل معتاد زامبی. متعصب فرهنگ پاپ بی عذرخواهی. تواهولیک.

تماس با ما