fastescobanner

خانه اهدا سبک یه سورپرایز خوشمزه

[ad_1]

مهم نیست کجا زندگی می کنید، دوستداران دونات در سراسر جهان برای خوردن این نان شیرین سر تکان می دهند.

پست برگزیده: چگونه برنج تنظیم بازار هندی، پاکستانی، ایرانی و تایلندی بخریم؟

دونات در کشور طرفداران زیادی دارد و به دلیل شکل ها و طعم های متنوعش محبوب شده است. اگر شما هم از دوستداران دونات هستید با این دستور می توانید با خیال راحت برای خود و خانواده دونات تهیه کنید.

مطالب مورد نیاز:

ارد: پنج ترازو

تخم مرغ: 1 عدد

شکر: نیم مقیاس

کره: ۸۰ گرم

شیر: نیم مقیاس

وانیل: نصف قاشق چایخوری

نمک: کمبود

طرز تهیه و طرز تهیه:

. برای عمل آوری مایه، 2 قاشق غذاخوری مایه خالی را با نصف فنجان آب و یک قاشق چایخوری شکر در یک شیشه بریزید و در آن بپیچید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا عمل کند.

. روزی دو بار نمک اضافه کنید و به آن نمک بزنید. شکر و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود. حالا تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید. مایه آماده شده را به مخلوط شیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا حدود 5 قاشق غذاخوری آرد را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر مایه خمیری به دست آید.

. بقیه خمیر را روی تخته پهن کنید و مایه را روی تخته منتقل کنید و به آرامی آن را لمس کنید. مخمر را باید حدود 3 تا 4 بار ورز دهید. بیشتر مخمری که روی خمیر له می شود نرم تر می شود.

. قبل از اینکه تصمیم به خراشیدن با چاقو بگیرید به شکل علامت + مایه را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید فرو کنید. سلفون را بیرون بیاورید و روی آن را با پارچه یا گودی بپوشانید تا ظرف گرم شود. اجازه دهید مایه حدود 5 دقیقه بجوشد.

. مایه را بیرون بیاورید و دوباره حرارت دهید تا مایه پف کند. این کار از قرمز شدن مخمر هنگام خوردن جلوگیری می کند. خمیر را روی تخته پهن کنید و مایه را به قطر یک سانتی متر حلقه حلقه کنید. با استفاده از قالب دونات ها مایه را قالب زده و از کاغذ روغنی جدا کنید. از همان پارچه برای پوشاندن مجدد قالب ها استفاده کنید. (استراحت دوم)

. برای قرمز شدن دونات ها، روغن داخل ظرف را گرم کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم خنک شود. اهمیت اهدای روغن به کاغذ را توضیح دهید. دونات باید داخل روان کننده باشد. با قاشق روغن را روی دونات ها بمالید تا یک دستشان قرمز شود. حتما از شعله ملایم استفاده کنید تا دونات ها کاملا پخته شوند. رنگ قرمز را روی دو طرف آن با حوله یا دستمال بمالید تا روغن اضافی جذب شود.

. می توانید دونات های خود را با تخته های شکلات پخته یا پودر قند تزئین کنید.

منبع: ایرنا

[ad_2]

Sam Mcknight

دانشجوی آماتور. مجموع ماون سفر. کارشناس مواد غذایی بیکن نرد. کارآفرین. فن آبجو. عاشق فرهنگ پاپ

تماس با ما