fastescobanner

طرز تهیه قارچ و پیاز سرخ شده; کار در خانه

[ad_1]

تهیه قارچ و پیاز سرخ شده در خانه شاید سخت به نظر برسد، اما کمی حوصله و دقت کافی است تا هر زمان که خواستید قارچ و پیاز سرخ شده را در خانه نگهداری کنید.

پست برگزیده: روزنامه روسی: آمریکا و اسرائیل آماده جنگ هستند

مواد لازم برای قارچ سرخ شده:

قارچ: نیم کیلو
پیاز ریز خرد شده: الف
مایدا: 1.5 فنجان
آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
آب: یک و نیم پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: به اندازه کافی
روغن: به میزان لازم

آمادگی و اقدام:

1. آرد، آرد ذرت، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

2. آب را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید سپس ده دقیقه کنار بگذارید.

3. سپس پیاز را به مخلوط اضافه کنید و سپس قارچ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا قارچ ها کاملا با آرد آغشته شوند.

4. در همین حین، روغن را در ماهیتابه داغ کنید.

5. قارچ ها را در ماهیتابه بریزید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند.

مواد لازم برای پیاز سرخ شده:

پیاز: 1 عدد بزرگ
آرد سوخاری طعم دار: 1.5 پیمانه
آرد سفید: 1.5 پیمانه
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
شیر: 1 فنجان
پنیر پارمزان: 1/2 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

آمادگی و اقدام:

1. پیاز را به صورت حلقه ای خرد کنید. سپس پیازها را به عرض حدود 1 سانتی متر برش دهید و حلقه ها را جدا کنید. حلقه های کوچک وسط پیاز برای سرخ کردن مناسب نیست و بهتر است از چند حلقه بزرگ استفاده کنید.

2. نمک و آرد را مخلوط کرده و در ظرفی بریزید.

3. حلقه های پیاز را در مخلوط آرد و نمک بغلتانید تا لایه ای از آرد روی سطح پیاز تشکیل شود.

4. سپس پیازها را هم بزنید تا آرد اضافی اضافه شود.

5. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.

6. سپس شیر و تخم مرغ را که با باقیمانده مایه مخلوط شده اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا یکدست شود.

7. سپس حلقه های پیاز آب شده را به مایه اضافه کنید و پیازها را در خمیر بغلتانید تا لایه نازکی از آرد روی پیاز تشکیل شود.

8. سپس حلقه را روی توری قرار دهید تا جوهر اضافی روی آن بریزد.

9. آرد سوخاری طعم‌دار را با پنیر پارمزان مخلوط کنید.

10. حلقه های پیاز آغشته به خمیر را در آرد سوخاری طعم دار بغلتانید تا پیاز کاملا پوشیده شود.

11. سپس حلقه های پیاز را در آرد سوخاری در روغن داغ فرو کنید. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که روی پیاز را بپوشاند.

[ad_2]

Damion Young

تحلیلگر. متخصص تلویزیون به طرز خشمگینی فروتن. علاقه مندان به فرهنگ پاپ طرفدار معمولی توییتر

تماس با ما