fastescobanner

طرز تهیه کروسانت مرغ غذای جدید و خوشمزه

این صفحه به دلیل انتشار محتوای مخالف با قوانین جمهوری اسلامی ایران مسدود گردید.

این مطالب از سوی مدیر سایت تایید نمی‌شوند.

سلب مسئولیت: مدیر این سایت مسئولیتی در قبال محتوای این صفحه ندارد.

[ad_1]

این روزها که بیش از هر زمان دیگری در خانه مشغول آشپزی هستیم و هر بار که مسئولیت آشپزی بر دوش یکی از اعضای خانواده می افتد، می توانیم غذاهای جدید را امتحان کنیم. یکی از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بی نظیری دارد و در عین حال به راحتی پخته می شود.

پست برگزیده: (فیلم) خلاصه بازی 3-1 پرسپولیس رفسنجان دبل عبدی

مواد لازم برای تهیه خمیر کروسانت:

شرط بندی به عنوان یک جرم در جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شود.

مدیریت هیچ مسئولیتی در قبال این صفحه ندارد.

مسئولیت استفاده از این مطالب به عهده خود کاربر است.

آرد گندم: دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر: دو و نیم قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

کره: 125 گرم

کرم: یک ترازو

حضرت صادق (ع) در حدیثی دیگر می‌فرمایند: «خود را از هر گونه شرک و شرط‌بندی دور نگه دارید.»

این پیام به دلیل هک شدن احتمالی صفحه است و توسط مدیر منتشر نشده است.

این سایت هیچ مسئولیتی را در مورد این محتوا نمی‌پذیرد.

شرط‌بندی از نظر اقتصادی هیچ‌گونه بازدهی ندارد و تنها منجر به ضرر می‌شود.

محتوای این صفحه به صورت غیر مجاز منتشر شده است.

سلب مسئولیت قانونی نسبت به تمام مطالب درج شده در این صفحه.

اجزای داخل صلیب:

مرغ تخت: 5 عدد

سیب زمینی: 1 عدد

پیاز خرد شده: یک عدد

هویج: یک عدد

فلفل دلمه ای: یک عدد

نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به میزان لازم

جعفری: 2 قاشق غذاخوری

کره: مقدار کمی

زرده تخم مرغ: 2 عدد

تهیه و تجویز:

1. در ظرفی بیکینگ پودر و نمک را داخل آرد الک کرده و مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و مواد را با انگشتان خود ورز دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود و تکه های بزرگی از کره باقی نماند. خامه را به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. روی آن را با آرد بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید.

. کره را در تابه ذوب کنید تا مواد داخل کروسان آماده شود. سیب زمینی و هویج را سرخ کنید تا کمی پخته شود. مرغ، پیاز و فلفل دلمه ای، سیر، پاپریکا، نعناع خشک، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. سپس جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آتش را خاموش کنید.

3. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کاغذ مومی را روی سینی فر بگذارید و کمی روغن بپاشید.

4. پس از استراحت; خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و کمی ورز دهید. سپس توپ را به دو قسمت تقسیم کنید. یک خمیر را بردارید و با وردنه صاف کنید و به شکل مثلث برش دهید. یا می توانید مانند پیتزا آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.

5. یکی از مثلث ها را بردارید و با وردنه باز کنید تا کمی بزرگتر شود. حدود 2 میلی متر قطر دارد.

6. در انتهای خمیر مقداری از مواد را اضافه کرده و در انتهای مثلث بغلتانید. سپس گوشه های راست و چپ را کمی خم کنید.

7. کروسان ها را روی سینی فر قرار دهید، تخم مرغ های همزده را بمالید و کنجد بپاشید.

8. سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

منبع: ایرنا

[ad_2]

Roy Christensen

متخصص اینترنت دانشجو. نینجا فرهنگ پاپ. علاقه مندان پرشور توییتر.

تماس با ما