[ad_1]
این روزها که بیش از هر زمان دیگری در خانه مشغول آشپزی هستیم و هر بار که مسئولیت آشپزی بر دوش یکی از اعضای خانواده می افتد، می توانیم غذاهای جدید را امتحان کنیم. یکی از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم بی نظیری دارد و در عین حال به راحتی پخته می شود.
مواد لازم برای تهیه خمیر کروسانت:
آرد گندم: دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر: دو و نیم قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
کره: 125 گرم
کرم: یک ترازو
اجزای داخل صلیب:
مرغ تخت: 5 عدد
سیب زمینی: 1 عدد
پیاز خرد شده: یک عدد
هویج: یک عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به میزان لازم
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
کره: مقدار کمی
زرده تخم مرغ: 2 عدد
تهیه و تجویز:
1. در ظرفی بیکینگ پودر و نمک را داخل آرد الک کرده و مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و مواد را با انگشتان خود ورز دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود و تکه های بزرگی از کره باقی نماند. خامه را به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. روی آن را با آرد بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید.
. کره را در تابه ذوب کنید تا مواد داخل کروسان آماده شود. سیب زمینی و هویج را سرخ کنید تا کمی پخته شود. مرغ، پیاز و فلفل دلمه ای، سیر، پاپریکا، نعناع خشک، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. سپس جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آتش را خاموش کنید.
3. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کاغذ مومی را روی سینی فر بگذارید و کمی روغن بپاشید.
4. پس از استراحت; خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و کمی ورز دهید. سپس توپ را به دو قسمت تقسیم کنید. یک خمیر را بردارید و با وردنه صاف کنید و به شکل مثلث برش دهید. یا می توانید مانند پیتزا آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.
5. یکی از مثلث ها را بردارید و با وردنه باز کنید تا کمی بزرگتر شود. حدود 2 میلی متر قطر دارد.
6. در انتهای خمیر مقداری از مواد را اضافه کرده و در انتهای مثلث بغلتانید. سپس گوشه های راست و چپ را کمی خم کنید.
7. کروسان ها را روی سینی فر قرار دهید، تخم مرغ های همزده را بمالید و کنجد بپاشید.
8. سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
منبع: ایرنا
[ad_2]