fastescobanner

طرز تهیه سس شکلاتی براق; مناسب برای روکش کیک

فراد همانطور که می دانید کیک های شکلاتی یکی از محبوب ترین کیک ها در جهان هستند. هیچ کس نمی تواند به کیک شکلاتی نه بگوید. حتی کسانی که شکلات دوست ندارند معمولا یک تکه کیک شکلاتی با خامه شکلاتی را از دست نمی دهند. یکی از پرطرفدارترین کاورهای کیک شکلاتی سس شکلاتی است که معمولا برای پوشاندن همه کیک ها و شیرینی های شکلاتی یا وانیلی استفاده می شود.

پست برگزیده: علت حادثه مترو تهران-کرج چیست؟

به گزارش فرارو، با مواد موجود می توانید سس شکلاتی خوشمزه برای کیک های خانگی درست کنید. این سس شکلاتی برای پوشاندن کیک، شیرینی و تارت بسیار مناسب است. در ادامه این مطلب شما کاربران گرامی را با طرز تهیه سس شکلاتی لعاب دار و نکات و ترفندهای مهم مربوط به تهیه آن آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی لعاب دار

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
آب سرد: 3 قاشق غذاخوری
شکر: 1 لیوان
آب: دو سوم لیوان

طرز تهیه سس شکلاتی لعاب دار

سس شکلاتی براق

1- پودر ژلاتین + سه قاشق چایخوری آب سرد را در قابلمه یا لیوان کوچکی بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن مری ذوب شود. خامه صبحانه را در ظرف کوچکی بریزید و روی بخارپز قرار دهید تا رقیق شود.

۲- شکر و دو سوم لیوان آب را در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و صبر کنید تا شکر به آرامی در آب حل شود و شکر و آب را هم نزنید. در آخر اگر در وسط قابلمه شکر دیدید با قاشق هم بزنید. ده دقیقه دیگر فرصت دهید تا آب و شکر بجوشد و شفاف شود.

3- در مرحله بعد پودر کاکائو را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و سریع با همزن دستی هم بزنید تا کاکائو در آب و شکر حل شود.

4- سپس خامه رقیق شده را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. پنج دقیقه بعد از اینکه سس به جوش آمد، اجاق گاز را خاموش کنید و پودر ژلاتین ذوب شده را به سس اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا سس را از صافی با سوراخ های خیلی ریز عبور دهید تا شکر، ژلاتین و پودر کاکائو بدون نمک از سس جدا شود. حالا سس تند شما آماده است.

نکات مهم

1- هرگز روی کیک سس تند نزنید. چون خامه را آب می کند یا مواد کیک را مخلوط می کند. همچنین اگر سس را خیلی سرد روی کیک بریزید حالت براق و شفافی نخواهد داشت. وقتی به دمای اتاق رسید سس را حتما اضافه کنید. یعنی وقتی گرم یا سرد نیست روی کیک بگذارید.

۲- بعد از ریختن سس روی کیک یا شیرینی حتما کیک را دو ساعت در یخچال نگهداری کنید تا سس گرفته شود.

3- این سس را می توان در ظرف در بسته به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرد. قبل از استفاده حتما سس را دوباره گرم کنید.

الهامی موسوی
چرا fastesco.ir اینقدر دیر به دیر محتوا می‌ذاره؟
ادمین fastesco.ir
معذرت از تأخیر، همراه گرامی! داریم روی مطالب بدیع کار می‌کنیم.
رضاک حیدری
می‌تونید یه بخش برای وبینار اضافه کنید؟
ادمین fastesco.ir
پیشنهاد جالبیه، حتماً بررسی می‌کنیم!
مهلا قربانی
این ویدیو خیلی کش‌دار بود، نمی‌شد کوتاه‌تر باشه؟ 👌
ادمین fastesco.ir
معذرت می‌خواهیم، سعی می‌کنیم ویدیوهای بعدی رو جمع‌وجورتر کنیم! 👌
امیرمهدی سلطانی
کاش یه پادکست درست کنید، خیلی باحال می‌شه!
ادمین fastesco.ir
ایده‌ی جذابی بود! حتماً بررسی می‌کنیم، دوست من.
ژاله قادری
Admin، ژاله قادری می‌گه خیلی جذاب بود، کی قسمت بعدی میاد؟
ادمین fastesco.ir
خوشحالیم که خوشت اومده، ژاله قادری عزیز جان! به‌زودی مطالب نو میاد.
هیراد محمدزاده
Admin، یه اشتباه علمی دیدم، لطفاً چک کنید.
ادمین fastesco.ir
ممنون که اطلاع دادی، دوست من! حتماً بررسی می‌کنیم.
مهرنوش امیدی
مهرنوش امیدی حس می‌کنم موضوع خیلی تخصصی بود، ساده‌تر نمی‌شه؟ 🎥
ادمین fastesco.ir
نظرت مهمه، مهرنوش امیدی هم‌راه! سعی می‌کنیم عمومی‌تر بنویسیم. 🎥
آرش حیدر
آرش حیدر فکر می‌کنه مثال‌های واقعی فوق‌العاده بود، حرفه‌ایه!
ادمین fastesco.ir
مرسی از تعریف، آرش حیدر هم‌راه! همیشه سعی می‌کنیم بی‌خطا باشیم.
فرانک فلاحتی
طرز تهیه سس شکلاتی براق; مناسب برای روکش کیک خیلی سخت بود، فرانک فلاحتی می‌گه کاش ساده‌تر بود!
ادمین fastesco.ir
حق با شماست، فرانک فلاحتی عزیز! بعدی‌ها رو ساده‌تر می‌کنیم.

Cassie Wells

حل کننده مشکل به طرز خشمگینانه ای فروتن. ماون فرهنگ پاپ استاد عمومی موسیقی. متعصب وب هیپستر پسند. ارتباط دهنده.

تماس با ما