طرز تهیه سس شکلاتی براق; مناسب برای روکش کیک – fastesco.ir
fastescobanner

طرز تهیه سس شکلاتی براق; مناسب برای روکش کیک

فرادهمانطور که می دانید کیک های شکلاتی یکی از محبوب ترین کیک ها در جهان هستند. هیچ کس نمی تواند به کیک شکلاتی نه بگوید. حتی کسانی که شکلات دوست ندارند معمولا یک تکه کیک شکلاتی با خامه شکلاتی را از دست نمی دهند. یکی از پرطرفدارترین کاورهای کیک شکلاتی سس شکلاتی است که معمولا برای پوشاندن همه کیک ها و شیرینی های شکلاتی یا وانیلی استفاده می شود.

پست برگزیده: اعتراض به نوع جعفری، ثروت و نفوس

به گزارش فرارو، با مواد موجود می توانید سس شکلاتی خوشمزه برای کیک های خانگی درست کنید. این سس شکلاتی برای پوشاندن کیک، شیرینی و تارت بسیار مناسب است. در ادامه این مطلب شما کاربران گرامی را با طرز تهیه سس شکلاتی لعاب دار و نکات و ترفندهای مهم مربوط به تهیه آن آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی لعاب دار

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
آب سرد: 3 قاشق غذاخوری
شکر: 1 لیوان
آب: دو سوم لیوان

طرز تهیه سس شکلاتی لعاب دار

سس شکلاتی براق

1- پودر ژلاتین + سه قاشق چایخوری آب سرد را در قابلمه یا لیوان کوچکی بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن مری ذوب شود. خامه صبحانه را در ظرف کوچکی بریزید و روی بخارپز قرار دهید تا رقیق شود.

۲- شکر و دو سوم لیوان آب را در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و صبر کنید تا شکر به آرامی در آب حل شود و شکر و آب را هم نزنید. در آخر اگر در وسط قابلمه شکر دیدید با قاشق هم بزنید. ده دقیقه دیگر فرصت دهید تا آب و شکر بجوشد و شفاف شود.

3- در مرحله بعد پودر کاکائو را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و سریع با همزن دستی هم بزنید تا کاکائو در آب و شکر حل شود.

4- سپس خامه رقیق شده را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. پنج دقیقه بعد از اینکه سس به جوش آمد، اجاق گاز را خاموش کنید و پودر ژلاتین ذوب شده را به سس اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا سس را از صافی با سوراخ های خیلی ریز عبور دهید تا شکر، ژلاتین و پودر کاکائو بدون نمک از سس جدا شود. حالا سس تند شما آماده است.

نکات مهم

1- هرگز روی کیک سس تند نزنید. چون خامه را آب می کند یا مواد کیک را مخلوط می کند. همچنین اگر سس را خیلی سرد روی کیک بریزید حالت براق و شفافی نخواهد داشت. وقتی به دمای اتاق رسید سس را حتما اضافه کنید. یعنی وقتی گرم یا سرد نیست روی کیک بگذارید.

۲- بعد از ریختن سس روی کیک یا شیرینی حتما کیک را دو ساعت در یخچال نگهداری کنید تا سس گرفته شود.

3- این سس را می توان در ظرف در بسته به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرد. قبل از استفاده حتما سس را دوباره گرم کنید.

الهامی موسوی
الهامی موسوی انگار عجله کرده، بعضی جاها نامشخص بود.
ادمین fastesco.ir
متشکریم از فیدبک، عزیز! به الهامی موسوی می‌گیم دقت بیشتری کنه.
رضاک حیدری
می‌شه یه بخش برای دانلود PDF اضافه کنید؟
ادمین fastesco.ir
ایده‌ی خوبیه، حتماً به تیم پیشنهاد می‌دیم!
مهلا قربانی
این مقاله خیلی بی‌معنی بود، اصلاً چی بود این؟ 👌
ادمین fastesco.ir
معذرت می‌خواهیم، سعی می‌کنیم واضح‌تر و مرتبط‌تر بنویسیم! 👌
امیرمهدی سلطانی
واقعاً ناامیدم کرد، fastesco.ir قبلاً مطلوب بود.
ادمین fastesco.ir
متأسفیم که باب میلت نبود، رفیق گرامی.
ژاله قادری
Admin، ژاله قادری یه اشتباه تایپی دید، لطفاً چک کنید.
ادمین fastesco.ir
ممنون که گفتی، ژاله قادری دوست من! حتماً اصلاح می‌کنیم.
هیراد محمدزاده
خیلی کشیده بود، کاش خلاصه‌تر می‌نوشتید.
ادمین fastesco.ir
متشکریم از نظرت، رفیق! بعدی‌ها رو جمع‌وجورتر می‌کنیم.
مهرنوش امیدی
مهرنوش امیدی فکر می‌کنه از داده‌ها نیکو استفاده شده، قابل اعتماده. 🎥
ادمین fastesco.ir
خوشحالیم که اعتمادت رو جلب کردیم، مهرنوش امیدی رfiق! 🎥
آرش حیدر
واقعاً منو به وجد آورد، آرش حیدر می‌گه fastesco.ir بهترینه!
ادمین fastesco.ir
چقدر خوبه که ذوق کردی، آرش حیدر رفیق!
فرانک فلاحتی
فرانک فلاحتی فکر می‌کنه مثال‌های واقعی فوق‌العاده بود، حرفه‌ایه!
ادمین fastesco.ir
مرسی از تعریف، فرانک فلاحتی هم‌راه! همیشه سعی می‌کنیم بی‌خطا باشیم.

Cassie Wells

حل کننده مشکل به طرز خشمگینانه ای فروتن. ماون فرهنگ پاپ استاد عمومی موسیقی. متعصب وب هیپستر پسند. ارتباط دهنده.

تماس با ما